InstellingenHelp

Gebruiksaanwijzing

De printer configureren

Dit hoofdstuk beschrijft de procedures voor de installatie van de printer en de bijbehorende opties.

Snel aan de slag

In dit onderdeel wordt uitleg gegeven over de symbolen die worden gebruikt in de handleidingen die zijn meegeleverd met de printer, de beschikbare opties en de namen en functies van de onderdelen.

Papier plaatsen

In dit hoofdstuk worden de beschikbare lades voor ieder papierformaat en -type beschreven en er wordt uitgelegd hoe u papier in de papierlades kunt plaatsen.

Afdrukken

In dit hoofdstuk wordt uitgelegd hoe u de printer voor gebruik kunt instellen en hoe u documenten kunt afdrukken met verschillende handige functies. Als voorbeelden worden afdrukprocedures getoond die printerstuurprogramma's op Windows 7 en Mac OS X 10.6 gebruiken.

De printer configureren en beheren

In dit hoofdstuk wordt uitgelegd hoe papier- en netwerkinstellingen geconfigureerd worden aan de hand van het bedieningspaneel, hoe de printer beheerd wordt met Web Image Monitor, enz.

Problemen oplossen

In dit hoofdstuk worden oplossingen voor veelvoorkomende problemen geboden en tevens uitgelegd hoe u slechte afdrukresultaten corrigeert.

Onderhoud en specificaties

Dit hoofdstuk geeft uitleg over het vervangen van verbruiksartikelen en het reinigen van deze printer. De specificaties van de printer en de opties komen tevens aan de orde in dit hoofdstuk.