Melding papierstoring (Z)

De foutmelding "(Z) Open voorpaneel en verwijder het papier. " verschijnt als er zich een papierstoring voordoet in de papiertransfereenheid.

1Trek aan de hendel van de voorklep en open de voorklep voorzichtig met beide handen.

Illustratie van de printer

2Verwijder het vastgelopen papier voorzichtig onder de papiertransfereenheid.

Illustratie van de printer

3Als u het papier er niet uit kunt trekken, haal het er dan uit door aan de knop aan de rechterkant van de papiertransfereenheid te draaien, zoals is te zien in onderstaande illustratie:

Illustratie van de printer

Illustratie van de printer

4Als er papier vastzit in het bovenste deel van de transfereenheid, trek het dan naar boven.

Illustratie van de printer

5Sluit de voorklep voorzichtig met beide handen.

Illustratie van de printer

Opmerking

• Druk, bij het sluiten van de voorklep, de bovenzijde van de klep stevig aan. Controleer of de foutmelding is verdwenen nadat u de klep hebt gesloten.