Speciale afzenders die anders moeten worden behandeld

In dit onderdeel worden de instellingen beschreven voor speciale afzenders.

Door bepaalde afzenders vooraf te programmeren, kunt u voor iedere afzender de volgende functies instellen:

Gebruik Eigen naam of Eigen faxnummer voor het programmeren van uw afzenders. Als de afzender een apparaat heeft van dezelfde producent, programmeer dan een Eigen naam die reeds is geprogrammeerd als afzender. Als het apparaat niet van dezelfde producent is, wordt Eigen Faxnummer gebruikt.

U kunt dezelfde instellingen toepassen op alle geprogrammeerde nummers. U kunt vervolgens indien nodig de instellingen aanpassen voor individuele nummers met behulp van de functie Registratie speciale afzenders.

De volgende items kunnen worden geprogrammeerd.

Opmerking

• U kunt afzenders niet programmeren als Speciale afzenders als zij geen geprogrammeerde Eigen naam of Eigen faxnummer hebben.

• Het apparaat kan geen onderscheid maken tussen SEP Code ontvangstdocumenten van Speciale afzenders.

• Bij InternetFaxontvangst kunt u geen gebruik maken van de volgende functies.

• Geautoriseerde ontvangst per afzender

• Afdrukhoeveelheid ontvangstbestand per afzender

• Geheugenslot per afzender

• U kunt voor de afzender maximaal 24 tekens programmeren.

• Om Doorzenden, 2-zijdig afdrukken of Papierlade te kunnen gebruiken bij InternetFaxontvangst, moet u het e-mailadres van de afzender programmeren.

• U kunt Eigen naam en Faxnaam controleren met behulp van het Journaal. U kunt geprogrammeerde Speciale afzenders controleren met de lijst gespecificeerde afzenders.