Geautoriseerde ontvangst

Gebruik deze functie om het aantal binnenkomende afzenders te beperken.

Het apparaat ontvangt alleen faxberichten van geprogrammeerde Speciale afzenders, en helpt u daarom met het uitfilteren van ongewenste documenten, zoals junkmail, en voorkomt de verspilling van faxpapier.

Opmerking

• Als u geen Speciale afzenders programmeert zal de functie Geautoriseerde ontvangst niet werken, zelfs als u “Aan” selecteert.

• U kunt Speciale afzenders op dezelfde manier wijzigen als u ze programmeert.