Geheugenslot

U kunt binnenkomende documenten van geprogrammeerde afzenders (Speciale afzenders) opslaan in het geheugen zonder ze af te drukken. Mensen zonder Geheugenslot ID kunnen de documenten niet afdrukken, waardoor deze functie handig is voor het ontvangen van vertrouwelijke documenten. Als u helemaal geen afzenders programmeert, ontvangt het apparaat faxdocumenten van alle afzenders met Geheugenslotontvangst.

Belangrijk

• U moet Geheugenslot-ID vooraf registreren. Voor nadere details over het registreren van Geheugenslot-ID, zie “Oorspronkelijke instellingen”.

• Als u in Geheugenslot en Doorzenden dezelfde afzender programmeert, dan wordt Doorzenden uitgeschakeld.