Doorzenden

U kunt ontvangen documenten afdrukken en ze vervolgens doorzenden naar vooraf geprogrammeerde ontvangers.

U kunt ook alleen faxberichten doorzenden die zijn verzonden door afzenders die zijn geprogrammeerd als Speciale afzenders.

Opmerking

• Als u [Gelijk aan basisinstellingen] selecteert, wordt het faxdocument doorgezonden naar de ontvangers die zijn geprogrammeerd in “Doorzenden” onder Faxeigenschappen.

• Als u helemaal geen Speciale afzenders programmeert, zendt het apparaat alle binnenkomende documenten door naar de ontvangers die zijn gespecificeerd in “Doorzenden” onder Faxeigenschappen.

• U kunt het faxnummer, de InternetFax-bestemming, de IP-Fax-bestemming, het e-mailadres of de mapbestemming instellen als doorzendbestemming.

• Als u een e-mailadres of mapbestemming heeft gespecificeerd voor doorzenden, dan kunt u het voor doorzenden te gebruiken bestandsformaat opgeven. Zie “Parameterinstellingen” (schakelaar: 21, bit: 3).