Papierlade

U kunt documenten ontvangen van geprogrammeerde afzenders (Speciale afzenders) en documenten van andere afzenders afdrukken op verschillende soorten papier.

Als bijvoorbeeld Lade 1 blauw papier bevat en Lade 2 wit papier, drukt het apparaat documenten van Speciale afzenders af op blauw papier en documenten van andere afzenders op wit papier, waardoor u de twee makkelijk kunt (onder)scheiden.

Als u helemaal geen Speciale afzenders programmeert, genereert het apparaat documenten ontvangen van alle afzenders vanuit de standaard papierlade.

Opmerking

• Als het apparaat een document ontvangt met een formaat dat afwijkt van het papier in de gespecificeerde lade, drukt het apparaat het af nadat het is opgesplitst of het formaat is geminimaliseerd.

• Als u de handinvoerlade selecteert, kunt u het papierformaat specificeren in “Scangebied”.