Parameterinstellingen

Met gebruikersparameters kunt u verschillende instellingen naar uw eigen wensen aanpassen. Om functie-instellingen te wijzigen, moet u de Gebruikersparameter schakelaars instellen.

Schakelaars en bits

Iedere gebruikersparameter heeft een reeks schakelaars, en ieder van deze schakelaars bestaat uit acht bits, waarvan de waarde “0” of “1” is. Het bit helemaal rechts is bit 0 en het bit helemaal links is bit 7. U kunt de instellingen aanpassen aan uw wensen door de waarde van de bits te schakelen tussen “0” en “1”.

• Schakelaar 02

afbeelding

afbeelding

afbeelding

afbeelding

afbeelding

afbeelding

afbeelding

afbeelding