De gebruikerparameters wijzigen

In dit onderdeel wordt beschreven hoe u parameters kunt instellen.

Belangrijk

• Toegang tot sommige instellingen voor Gebruikerparameters vereist mogelijk bepaalde opties, of mogelijk moeten er vooraf andere instellingen worden verricht.

• Het is raadzaam dat u een lijst met de Gebruikerparameters afdrukt en bewaart wanneer u een gebruikerparameter programmeert of wijzigt.

• Wijzig geen andere bitschakelaars dan die op de voorgaande pagina's worden getoond.

1Druk op [Faxeigenschappen].

2Druk op [Oorspronkelijke instellingen].

3Druk op [Parameterinstelling].

4Selecteer het nummer van de schakelaar die u wilt wijzigen.

5Selecteer het bitnummer dat u wilt wijzigen.

Als u op het bitnummer drukt, schakelt de huidige waarde van 1 naar 0 of omgekeerd.

Herhaal de procedure vanaf stap 5 om een ander bitnummer te wijzigen voor dezelfde schakelaar.

6Druk op [OK].

Om deze instellingen te annuleren, drukt u op [Annuleren]. Het display keert terug naar stap 4.

7Herhaal stap 4 t/m 5 om de instellingen van de schakelaar te wijzigen.

8Als alle instellingen zijn voltooid, drukt u op [Verlaten].

9Druk op de toets [Gebruikersinstellingen/Teller].