Afdrukhoeveelheid ontvangstbestand per afzender

In dit onderdeel wordt beschreven hoe u de Afdrukhoeveelheid ontvangstbestand kunt instellen.

Dit kunt u instellen als u een Speciale afzender programmeert.

1Druk op [Afdrukhoeveelheid ontvangstbestand per afzender].

2Druk op [Aantal sets].

Schermafbeelding Bedieningspaneel

3Voer de afdrukhoeveelheid in met de cijfertoetsen en druk vervolgens op [OK].

Opmerking

• Als u [Gelijk aan basisinstellingen] selecteert, resulteert dit in dezelfde instelling als die is gemaakt voor “Afdrukhoeveelheid ontvangstbestand” in “Ontvangstinstellingen”.

• Wanneer u zich vergist, drukt u op [Wissen] of op de toets [Wis/Stop]voordat u op [OK] drukt en probeert u het opnieuw.