Lijst met toepassingen/widgets

Widgets zijn eenvoudige toepassingen die worden gebruikt om een functie uit te voeren op het Home-scherm. Als u een widget gebruikt, kunt u de informatie over een toepassing bekijken in het Home-scherm en kunt u bepaalde functies uitvoeren in het Home-scherm zonder het toepassingenscherm te hoeven starten.

Er zijn drie typen toepassingen die u op het apparaat kunt gebruiken, zoals hieronder wordt beschreven.

Afbeelding van bedieningspaneel

Toepassingen die op het Home-scherm worden weergegeven

Gestarte toepassingen op het scherm Lijst met toepassingen

Toepassingen die zijn gedownload en geïnstalleerd via de website met toepassingen

Toepassingen/widgets die worden weergegeven op het Home-scherm

Pictogram

Naam

Omschrijving

Afbeelding van bedieningspaneel

Kopiëren

Gebruik de kopieerfunctie.

Afbeelding van bedieningspaneel

Scanner

Gebruik de scanfunctie.

Afbeelding van bedieningspaneel

Fax

Gebruik de faxfunctie.

Afbeelding van bedieningspaneel

Afdrukken snel vrijgeven

Open de lijst met bestanden die op het apparaat zijn opgeslagen, selecteer een bestand en druk het eenvoudig af.

Op de printer opgeslagen documenten afdrukken vanaf het bedieningspaneel

Afbeelding van bedieningspaneel

Afdrukken/scannen (geheugenopslagapparaat)

Druk gegevens af die op externe media op het apparaat zijn opgeslagen of sla de afbeeldingsgegevens die zijn gescand met het apparaat op de externe media op.

Rechtstreeks vanaf een USB-geheugenopslagapparaat of SD-kaart afdrukken

Een gescand origineel opslaan op een USB-geheugenopslagapparaat of SD-kaart

Afbeelding van bedieningspaneel

Widget Rechtstreekse verbinding

Configureer de instellingen voor rechtstreekse verbindingen.

Netwerk/Interface

Afbeelding van bedieningspaneel

Ontv.best. fax widget

Geef de ontvangststatus van de faxbestanden weer.

Afbeelding van bedieningspaneel

Documentserver

Sla een bestand op de harde schijf van het apparaat op en druk het opgeslagen bestand af of verzend het.

De documentserver gebruiken

Afbeelding van bedieningspaneel

Website met toepassingen

Een toepassing van de website met toepassingen toevoegen, bijwerken of van het apparaat verwijderen.

Een toepassing installeren vanaf de Website met toepassingen

Afbeelding van bedieningspaneel

Informatie-widget

Dit is een widget om nieuwe en bijgewerkte informatie weer te geven over toepassingen en firmware. Tik hierop om het informatiescherm weer te geven.

Afbeelding van bedieningspaneel

Gebruikershandleiding

Open de bedieningshandleiding van het apparaat.

Afbeelding van bedieningspaneel

Adresboek

Registreer de bestemming (bestemmingsgegevens) en de gebruiker (verificatiegegevens).

Het adresboek gebruiken

Afbeelding van bedieningspaneel

Settings (Instellingen)

Hiermee wordt het scherm instellingen van het apparaat geopend.

Afbeelding van bedieningspaneel

Printer

De taak van de printerfunctie bevestigen en op foutmeldingen reageren en deze bevestigen.

De status van de printer weergeven

Afbeelding van bedieningspaneel

Talen wijzigen widget

Verander de taal die op het scherm wordt weergegeven.

-

Toepassing Embedded Software Architecture

Als er een toepassing wordt geïnstalleerd die het platform "Embedded Software Architecture" ondersteunt, wordt het unieke toepassingspictogram weergegeven.

Toepassingen/widgets die vanuit de Lijst met toepassingen aan het Home-scherm kunnen worden toegevoegd

Pictogram

Naam

Omschrijving

Afbeelding van bedieningspaneel

Internetbrowser

Blader door een webpagina.

Internetpagina's bekijken op het bedieningspaneel

Afbeelding van bedieningspaneel

Internetbrowser NX

De webtoepassing voor de cloudservice, Integrated Cloud Environment, is ingeschakeld.

Integrated Cloud Environment (ICE)

http://www.ricoh-cloud.com/

Afbeelding van bedieningspaneel

Snelle configuratie van kaartverificatie

Configureer de instellingen voor inloggen met behulp van een IC-kaart.

Afbeelding van bedieningspaneel

Aansluiting

Verbind het apparaat met een mobiel apparaat via Wi-Fi Direct zodat u het apparaat vanaf een mobiel apparaat kunt gebruiken.

De apparaatfuncties gebruiken via een mobiel apparaat

Afbeelding van bedieningspaneel

Systeembericht widget

Widget om systeemberichten weer te geven. Druk hierop om het scherm met de lijst met berichten te openen.

Afbeelding van bedieningspaneel

Voorraadinfo widget

Geeft de resterende hoeveelheid toner aan.

Afbeelding van bedieningspaneel

Stoppen widget

Stop alle afdruktaken.

U kunt de instelling zodanig wijzigen dat er slechts één taak wordt gestopt met [Stoptoets om afduktaak uit te stellen].

De Stoppen widget werkt niet als de instelling is gewijzigd.

Apparaat

Afbeelding van bedieningspaneel

Milieuvriend.heid widget

Geeft het gebruik van kleuren en de papierreductie weer.

Als de verificatiefunctie is opgegeven, worden de gegevens van de ingelogde gebruiker weergegeven.

Afbeelding van bedieningspaneel

Datum en tijd widget

Geeft de datum en tijd weer.

Afbeelding van bedieningspaneel

Lade/Resterend papier widget

Widget om de resterende hoeveelheid papier weer te geven en de gegevens voor elke lade in te stellen.

Druk op [Instell. papierlade] om het scherm Instellingen voor papier in lade te openen.

Afbeelding van bedieningspaneel

Connector Widget

Widget om de QR-code weer te geven om een mobiel apparaat met het apparaat te verbinden met behulp van de Ricoh Smart Device Connector.

Afbeelding van bedieningspaneel

Kopieerapparaat (klassiek)

Gebruik de functie Kopieerapparaat (klassiek).

Afbeelding van bedieningspaneel

Scanner (klassiek)

De functie Scanner (klassiek) gebruiken.

Afbeelding van bedieningspaneel

Fax (klassiek)

De functie Fax (klassiek) gebruiken.

Afbeelding van bedieningspaneel

Printer (klassiek)

De functie Printer (klassiek) gebruiken.

Toepassingen die kunnen worden gedownload vanaf de website met toepassingen

Pictogram

Naam

Omschrijving

Afbeelding van bedieningspaneel

Snelle kopie

Configureer een minimaal aantal items in de juiste volgorde en voer eenvoudige kopieerbewerkingen uit.

Afbeelding van bedieningspaneel

Snelle scanner

Selecteer een map of e-mailadres en configureer eenvoudige instellingen om gescande gegevens te verzenden.

Afbeelding van bedieningspaneel

Snel faxen

Selecteer een bestemming en configureer eenvoudige instellingen om faxen te verzenden.

Afbeelding van bedieningspaneel

ID-kaart kop.

Kopieert de voorzijde en de achterzijde van een ID-kaart op een vel papier van A4-formaat.

Afbeelding van bedieningspaneel

Helpfunctie voor Scannen naar map

Op het bedieningspaneel kunt u eenvoudig de bestemming opgeven waarnaar de gescande gegevens moeten worden verzonden.

Sla de bestemmingsmap eenvoudig op de computer op.

Afbeelding van bedieningspaneel

Naar mij scannen

Verzend de gescande gegevens naar uw e-mailadres.

Afbeelding van bedieningspaneel

Hulpprogramma bij het kopiëren van boeken

Verwijder schaduwen in het midden en rondom het origineel en de kopie.

Afbeelding van bedieningspaneel

Group Destination Helper

Eenvoudige groepsbewerkingen uitvoeren in het adresboek.

Het soort toepassingen dat kan worden gedownload, hangt af van het model en de tijd.