Een toepassing installeren vanaf de Website met toepassingen

Er zijn toepassingen beschikbaar om de functionaliteit van het apparaat uit te breiden. U kunt deze toepassingen installeren vanaf het bedieningspaneel (Website met toepassingen).

Opmerking

• Alleen de apparaatbeheerder kan toepassingen installeren wanneer beheerdersverificatie is ingeschakeld.

Een toepassing installeren

1Druk op [Toepassingssite] op het Home-scherm.

Afbeelding van bedieningspaneel

Druk op het tabblad [Alles] of [Zoeken op categorie] op het scherm met de lijst met toepassingen om het weergegeven scherm te veranderen.

• Alle toepassingen weergeven.

Afbeelding van bedieningspaneel
  • De toepassingen in afzonderlijke categorieën weergeven.

Afbeelding van bedieningspaneel

2In de lijst met toepassingen selecteert u de toepassing die u wilt installeren en drukt u vervolgens op [Installeren].

Als er servicevoorwaarden zijn, dient u deze zorgvuldig te lezen.

Wellicht moet u een productsleutel invoeren om bepaalde toepassingen te installeren.

3Druk na de installatie op [Sluiten].

Opmerking

• Als er een bericht wordt weergegeven waarin wordt gemeld dat JavaVM is uitgeschakeld en dat de toepassing niet kan worden geïnstalleerd, schakelt u het JavaVM-platform in onder [Geavanceerde eigenschapinstellingen] in Web Image Monitor. Als u deze instelling wilt inschakelen, moet u een optionele VM-kaart in het apparaat plaatsen.

• De contactgegevens van de geïnstalleerde toepassing worden op het scherm van elke toepassing weergegeven.

Een toepassing bijwerken

Voer de volgende procedure uit wanneer de nieuwste versie van een geïnstalleerde toepassing beschikbaar is:

1Druk op [Application Site] op het Home-scherm.

Afbeelding van bedieningspaneel

Als er voor sommige toepassingen updates beschikbaar zijn, wordt er een bericht bovenaan het scherm weergegeven als het scherm met de lijst met toepassingen wordt weergegeven.

Afbeelding van bedieningspaneel

2Druk op [Bijwerken].

Als het bericht verdwijnt voordat u op de knop Bijwerken drukt, kunt u [Beheermenu] (Illustratie van bedieningspaneel) rechtsboven in het scherm gebruiken om het scherm Bijwerken te openen.

3Druk op [Bijwerken] in de toepassing die u wilt bijwerken.

Als u alle weergegeven toepassingen wilt bijwerken, drukt u op [Alles bijwerken].

4Druk op [Sluiten] nadat een update is voltooid.

Een toepassing verwijderen

Gebruik [Beheermenu] om een toepassing te verwijderen.

1Druk op [Application Site] op het Home-scherm.

Afbeelding van bedieningspaneel

2Druk op [Beheermenu].

Afbeelding van bedieningspaneel

3Selecteer het tabblad [Beheerde items] en druk op [Lijst met toepassingen/Verwijderen].

Afbeelding van bedieningspaneel

4Druk op [Install. onged. mk.] dat naast de te verwijderen toepassing wordt weergegeven.

5Druk op [Sluiten] nadat het verwijderen is voltooid.

Lijst met items in [Beheermenu]

De items die worden weergegeven op het scherm variëren afhankelijk van de versie van RICOH Altijd Huidige Technologie die op het apparaat wordt gebruikt.

Genummerde afbeelding van het scherm van het bedieningspaneel

Getal

Onderdeel

Omschrijving

1

Lijst met toepassingen/Verwijderen

Hiermee verwijdert u een toepassing.

2

Regio/Extensiecode

Geeft het scherm weer dat werd weergegeven toen de Website met toepassingen voor de eerste keer werd geopend. U kunt de regio en de extensiecode nogmaals opgeven.

3

Melding van nieuwe update

Geef aan of een melding moet worden weergeven op het Home-scherm wanneer een nieuwe toepassing of update beschikbaar is.

4

RICOH Always Current Technology

Geef op of machinefuncties automatisch worden geïnstalleerd. Wanneer deze instelling wordt uitgeschakeld, moet u de functies handmatig installeren.

5

Firmwarebeheer

Hiermee wordt de firmware van het apparaat bijgewerkt of wordt de vorige versie hersteld. U kunt een vertraging instellen om de update tot 99 uur te vertragen, zodat de update in het weekend of buiten de kantooruren wordt uitgevoerd.

6

Automatische update

Geef op of toepassingen automatisch moeten worden bijgewerkt.

7

Servicevoorwaard.

Hier worden de servicevoorwaarden voor het openen van de Website met toepassingen weergegeven.