Een fax verzenden op een opgegeven tijdstip

U kunt een document van tevoren scannen en opslaan en op een specifiek tijdstip verzenden per fax.

Belangrijk

• Als het apparaat circa 1 uur uit staat, zullen alle faxdocumenten in het geheugen verloren gaan. Als documenten om deze reden verloren gaan, wordt er automatisch een stroomstoringsrapport afgedrukt wanneer u de hoofdstroomschakelaar aanzet. U kunt dit rapport gebruiken om te zien welke documenten verloren zijn gegaan.

• Wanneer er een fout via een rapport of e-mail wordt gemeld

• Een fax zal niet worden verzonden wanneer het apparaat is uitgeschakeld, of eerder dan het opgegeven tijdstip. De fax wordt verzonden nadat het apparaat wordt aangezet. Wanneer u gebruikmaakt van de wekelijkse timer om de stroom van het apparaat te beheren, dient u te controleren of het tijdstip voor het verzenden van de fax niet in strijd is met een opgegeven tijdsperiode voor [Hoofdschakelaar uit].

• Datum/Tijd/Timer

1Controleer dat de huidige tijd die wordt weergegeven op het scherm juist is.

Geef de juiste tijd op als deze verkeerd is ingesteld.

Datum/Tijd/Timer

2Druk op [Fax] op het Home-scherm.

Afbeelding van bedieningspaneel

3Plaats het origineel in de Automatische documentinvoer (ADF) of op de glasplaat.

Een origineel in de scanner plaatsen om te verzenden via de fax

4Druk op [Instellingen][Uitgesteld verzenden].

Afbeelding van bedieningspaneel

5Geef het tijdstip op waarop de fax moet worden verzonden.

U kunt de tijd opgeven tot 23 uur 58 minuten na de actuele tijd.

Afbeelding van bedieningspaneel

7Na het opgeven van de verzendinstellingen, selecteer de bestemming op het faxscherm en verstuur de fax.

Basisprocedure voor het verzenden van faxen

Basisprocedure voor het verzenden van internetfaxen

Basisprocedure voor het verzenden van IP-faxen