Een document in de faxwachtrij bevestigen en verzenden

Het document dat wordt opgeslagen in het geheugen van het apparaat nadat het is gescand en totdat het wordt verstuurd, wordt een Transmission Standby-bestand genoemd.

Op het faxscherm kunt u de volgende handelingen uitvoeren voor Transmission Standby-bestanden:

• De bestemming bevestigen/wijzigen

• Het tijdstip van verzending wijzigen

• Het bestand afdrukken

• De bestemming verwijderen

• De verzending annuleren

Een document dat niet kon worden verstuurd wegens een verzendfout (niet-verzonden document) en documenten die in de wachtrij staan voor Doorsturen, zijn ook opgenomen in de Transmission Standby-bestanden.

Wat kan er worden gedaan met Transmission Standby-bestanden

Werking

Document dat in de wachtrij staat voor Geheugenverzending/niet-verzonden document

Document in de wachtrij voor doorsturen

De bestemming bevestigen

Een bestemming toevoegen

*1

-

Een bestemming bewerken

*2

-

Een bestemming verwijderen

*3

-

Te verzenden document bevestigen*4

Te verzenden document afdrukken

Direct verzenden

Verzenden annuleren

-

Het tijdstip van verzending wijzigen

*5

-

*1 Het is niet mogelijk om een groepsbestemming toe te voegen.

*2 Het faxnummer of e-mailadres of de regel die gebruikt wordt voor een bestemming kunnen alleen handmatig worden gewijzigd.

*3 Wanneer alle bestemmingen voor een verzending zijn verwijderd, wordt de verzending geannuleerd.

*4 U kunt het volgende bevestigen: scandatum (ontvangstdatum voor een document dat in de wacht staat voor doorsturen), bestemming, aantal bestemmingen, aantal pagina's in het origineel, documentnummer, status en afzender (alleen voor een document dat in de wacht staat voor doorsturen).

*5 U kunt de instelling wijzigen voor een document dat was opgeslagen in het geheugen met een opgegeven tijdstip voor verzending.

Transmission Standby-bestand bevestigen en verzenden

1Druk op [Fax] op het Home-scherm.

Afbeelding van bedieningspaneel

2Druk op [Taakstatus] op het faxscherm.

Afbeelding van bedieningspaneel

3Druk op [Stand-by verzendbestand] en selecteer [Bestandslijst], [Bestand. die worden verzonden], of [Alleen doorgestrde bestnd. weerg.].

Afbeelding van bedieningspaneel

4Bevestig of selecteer wat u wilt doen met de Transmission Standby-files.

• Voor documenten waarvoor meer dan een bestemming is opgegeven, wordt de eerste bestemming weergegeven. Ook wordt alleen het aantal bestemmingen van niet-verzonden faxen weergegeven in "Best.".

• De bestemming kan worden weergegeven als "*" en kan mogelijk niet worden geselecteerd, afhankelijk van de beveiligingsinstellingen.

• Zie de onderstaande tabel voor de procedure om te bevestigen of op te geven hoe de Transmission Standby-files verwerkt moeten worden.

Bevestigen of verwerken

Stappen

De bestemming bevestigen / het document afdrukken

Selecteer een document en druk op [Inst. control./wijzig.] of [Bestand afdrukken].

Afbeelding van bedieningspaneel

Een bestemming toevoegen

1. Selecteer het document om een bestemming toe te voegen en druk op [Inst. control./wijzig.].

2. Druk op [Bestemming toevoegen].

Afbeelding van bedieningspaneel
    3. Selecteer de bestemming die u wilt toevoegen en druk op [OK].

De bestemmingen die reeds zijn opgegeven worden in het grijs weergegeven.

U kunt geen bestemming toevoegen als u broadcasting heeft uitgeschakeld.

Handmatig ingevoerde bestemming bewerken / een bestemming verwijderen

1. Selecteer een document om de bestemming te wijzigen en druk vervolgens op [Inst. control./wijzig.].

2. Selecteer de bestemming om deze te bewerken of verwijderen.

3. Selecteer [Bestem. bewerken] of [Bestemm. verwijd.].

Afbeelding van bedieningspaneel

U kunt alleen bestemmingen bewerken die handmatig zijn ingevoerd.

Verzending annuleren/document direct verzenden

Selecteer het document om de verzending te annuleren of direct te verzenden en druk op [Annuleren] of [Nu verzenden].

Pagina's waarvan de verzending voltooid is kunnen mogelijk niet worden geannuleerd, afhankelijk van wanneer u de verzending annuleert.

Het niet-verzonden document opnieuw verzenden

Selecteer een document met de status "Mislukt" en druk op [Nu verzenden].

Het document wordt verwijderd uit het geheugen en uit de lijst van Transmission Standby-bestanden nadat het verzenden van het document is voltooid.

Het tijdstip van verzending wijzigen

1. Selecteer het document om het opgegeven tijdstip van verzending te wijzigen en druk op [Inst. control./wijzig.].

2. Druk op [Opgegeven tijdstip].

Afbeelding van bedieningspaneel
    3. Geef de tijd op en druk op [OK]. Druk op [Annuleren] om het opgegeven tijdstip te annuleren en het document onmiddellijk te verzenden.

Afbeelding van bedieningspaneel

De lijst van Transmission Standby-bestanden afdrukken

Druk de lijst van Transmission Standby-bestanden af om de opgegeven bestemmingen, de pagina's die nog niet zijn verzonden en het verzendresultaat te controleren.

1Druk op [Fax] op het Home-scherm.

Afbeelding van bedieningspaneel

2Druk op [Taakstatus] op het faxscherm.

Afbeelding van bedieningspaneel

3Druk op [Stand-by verzendbestand] en druk op [Bestandslijst] of [Bestand. die worden verzonden].

Afbeelding van bedieningspaneel

Documenten die worden doorgestuurd worden niet in de lijst afgedrukt.

4Druk op [Lijst afdrukken] en vervolgens op [Afdrukken] op het bevestigingsscherm.