Datum/Tijd/Timer

In dit gedeelte worden de instellingen in [Datum/Tijd/Timer] onder [Systeeminstellingen] beschreven.

Het instellingenscherm gebruiken

Datum/tijd

Instellingsitems

Omschrijving

Zomertijd

Stel de periode en de tijd in voor winter-/zomertijd.

Regio A pictogram(voornamelijk in Europa)

• Standaardinstelling: [Actief]

pictogram Regio A (voornamelijk Azië)

• Standaardinstelling: [Inactief]

Regio B pictogram(voornamelijk in Noord-Amerika)

• Standaardinstelling: [Actief]

Zomertijd

(Vervolgd)

• Begintijd/Eindtijd

Geef Maand, Week, Dag van de week, Tijd om de zomertijd te beginnen/beëindigen.

• Standaard voor Maand

pictogram Regio A (voornamelijk Europa)

• Begintijd: [Maart]

• Eindtijd: [Oktober]

Regio B pictogram (voornamelijk in Noord-Amerika)

• Begintijd: [Maart]

• Eindtijd: [November]

• Standaard voor Week

pictogram Regio A (voornamelijk Europa)

• Starttijd: (laatste week)

• Eindtijd: (laatste week)

Regio B pictogram (voornamelijk in Noord-Amerika)

• Starttijd: [2e]

• Eindtijd: [1e]

• Standaard voor Dag van de week: [Zondag]

• Standaard voor Tijd

pictogram Regio A (voornamelijk Europa)

• Starttijd: [0]

• Eindtijd: [1]

Regio B pictogram (voornamelijk in Noord-Amerika)

• Starttijd: [2]

• Eindtijd: [2]

• Verschuiving

Geef de tijd op dat de klok vooruit moet worden gezet voor de zomertijd.

• Standaardinstelling: [1] uur [0] minu(u)t(en)

Datum instellen

Tijd instellen

Hiermee stelt u de datum en tijd in van de interne klok van het apparaat.

Regio A pictogram (voornamelijk in Europa en Azië)

Voer de tijd in volgens de 24-uursindeling.

Regio B pictogram (voornamelijk in Noord-Amerika)

Voer de tijd in volgens de 12-uursindeling.

Tijdzone

Stel de standaardtijd in voor de regio waar het apparaat wordt gebruikt.

pictogram Regio A (voornamelijk Europa)

• Standaardinstelling: [GMT+01:00]

pictogram Regio A (voornamelijk Azië)

• Standaardinstelling: [GMT+08:00]

Regio B pictogram (voornamelijk in Noord-Amerika)

• Standaardinstelling: [GMT-05:00]

Timer

Instellingsitems

Omschrijving

Timer slaapstand

Geef de wachttijd op voordat het apparaat overgaat in de slaapstand voor energiebesparing.

• Standardinstelling: [1] minu(u)t(en)

Uitmodus fuseereenheid (energiespaarstand) aan/uit

Geef op of u de uit-modus van de fuseereenheid wilt inschakelen wanneer er gedurende een bepaalde periode geen bewerkingen worden uitgevoerd.

• Standaardinstelling: [Aan]

Wanneer u [Aan] selecteert, geeft u de volgende opties op:

• Uitzetmodus fus.eenh afslt

Opgeven wanneer Uitmodus fuseereenheid moet worden afgesloten

• Bij afdrukken

• Bij bediening bedien.pan.

Als het scherm van de kopieerfunctie wordt weergegeven, sluit het apparaat de uitmodus van de fuseereenheid af, ongeacht deze instelling.

• Timer uitzetmodus fus.eenh

Geef de tijd op waarna het apparaat de uitmodus van de fuseereenheid activeert.

Automatische resettijd systeem

Geef de tijd op om automatisch naar het Home-scherm over te schakelen als er gedurende een bepaalde periode geen bewerkingen worden uitgevoerd. U kunt het andere scherm dan het Home-scherm opgeven via [Weergave/Invoer][Weergave][Functieprioriteit].

• Standaardinstelling: [Aan], [60] seconde(n)

Automatische resettijd Kopieerapparaat/Document Server

Automatische resettijd voor de fax

Autom. resettijd vr printer

Autom. res.tijd scanner

Geef de tijd op die moet verstrijken voordat de functie wordt gereset als er gedurende een bepaalde periode geen bewerkingen worden uitgevoerd.

• Standaard

• Kopieerapparaat/Documentserver: [Aan], [60] seconde(n)

• Printer: [Aan], [60] seconde(n)

• Scanner: [Aan], [60] seconde(n)

• Fax: [30] seconde(n)

Timer voor automatisch uitloggen

Geef de tijd op om automatisch uit te loggen als er gedurende een bepaalde periode geen bewerkingen worden uitgevoerd.

• Standaardinstelling: [Aan], [180] seconde(n)

Systeemstatus / Takenlijst weergavetijd

Geef aan of het weergegeven scherm moet worden verborgen door [Controleer status] automatisch in te drukken. U kunt de weergavetijd kiezen.

• Standaardinstelling: [Aan], [15] seconde(n)

Overschakeltimer weergegeven toepassing

Geef op wanneer er naar het scherm moet worden overgeschakeld als er zich een gebeurtenis in een andere toepassing voordoet omdat er gedurende een bepaalde tijd geen toetsinvoer in het scherm van de toepassing heeft plaatsgevonden.

• Standaardinstelling: [Tijd instellen], [3] seconde(n)

Gedetailleerde instellingen wekelijkse timer

Geef op of u de wekelijkse timer wilt in- of uitschakelen.

• Standaardinstelling: [Inactief]

Wanneer u de timer activeert, geeft u de tijd op wanneer het apparaat dagelijks overschakelt tussen de uitmodus of slaapstand of voor maandag tot en met zondag.

U kunt maximaal zes timerinstellingen per dag instellen of voor maandag tot en met zondag, en u kunt de volgende opties instellen

• Code-instelling. wekelijkse timer

Geef op of u de wekelijkse timer wilt inschakelen. Wanneer u de code inschakelt, geeft u een wachtwoord (maximaal acht cijfers) op voor wanneer het apparaat herstelt van de uitmodus of de slaapstand.

• Schema wekelijkse timer

Geef een gebeurtenis op, bijvoorbeeld slaapstand inschakelen, wekelijkse timercode annuleren, of hoofdstroom uit of aan, en de dag of dag van de week om deze uit te voeren.

Regio A pictogram (voornamelijk in Europa en Azië)

Voer de tijd in volgens de 24-uursindeling.

Regio B pictogram (voornamelijk in Noord-Amerika)

Voer de tijd in volgens de 12-uursindeling.

Gedetailleerde instellingen wekelijkse timer (Vervolg)

• Hoofdstroom aan voor Uitstelperiode timer

Geef de periode op om de timer uit te schakelen om de hoofdvoeding in te schakelen (de jaarwisselperiode). Om het apparaat na deze periode te gebruiken, schakelt u de hoofdschakelaar handmatig in.

Om deze instelling te gebruiken, activeert u de beheerdersverificatie.

Beheerders registreren voordat het apparaat wordt gebruikt

Eenvoudige instellingen wekelijkse timer

Als u alleen de planning van de weektimer opgeeft, kunt u de timer alleen gebruiken door deze instelling op te geven. Als hier een dag van de week en de tijd is ingesteld, worden [Schema wekelijkse timer] onder [Getailleerde instellingen wekelijkse timer] gewijzigd naar [Actief] en overschrijft de instelling de planning van de geselecteerde dag.

Regio A pictogram (voornamelijk in Europa en Azië)

Voer de tijd in volgens de 24-uursindeling.

Regio B pictogram (voornamelijk in Noord-Amerika)

Voer de tijd in volgens de 12-uursindeling.

Om deze instelling te gebruiken, activeert u de beheerdersverificatie.

Beheerders registreren voordat het apparaat wordt gebruikt