Een afzonderlijk gescand origineel kopiëren als één document

U kunt originelen afzonderlijk van de ADF scannen en deze combineren en kopiëren als één document. U kunt efficiënter kopiëren door deze functie samen met de functie Sorteren of Combineren te gebruiken.

Een origineel met meerdere pagina's in verschillende delen verdelen en kopiëren

Wanneer u een origineel dat uit te veel pagina's bestaat, in de ADF plaatst, geeft u [Batch] op en het origineel wordt in batches gescand.

Voor het maximale aantal vellen dat u in de ADF kunt plaatsen, zie de volgende secties:

Lijst van specificaties

1Druk op [Kopie] op het Home-scherm.

Afbeelding van bedieningspaneel

2Druk op [Batch] op het scherm Kopie.

Afbeelding van bedieningspaneel

Als de toets niet wordt weergegeven, selecteert u deze in [Origineelinstelling].

4Plaats het origineel in de ADF.

Een origineel op de scanner plaatsen

5Druk op [Starten].

Wanneer het scannen van de originelen die in de ADF zijn geplaatst, is voltooid, gaat u verder met de volgende stap.

6Plaats het volgende origineel en druk daarna op [Starten].

• Herhaal stap 6 tot alle originelen zijn gescand.

• Wanneer u 2-zijdig, Combineren of Sorteren opgeeft, drukt u op [Scan. volt.] nadat alle originelen zijn gescand.

Een origineel kopiëren door pagina voor pagina te plaatsen

Als u meerdere vellen wilt kopiëren door de afgewerkte pagina's individueel te controleren of door een dik origineel met meerdere vellen pagina voor pagina in de ADF te plaatsen, geeft u [SADF] op. De tweede pagina en alle opeenvolgende pagina's worden met dezelfde instellingen gekopieerd door gewoon het volgende origineel te plaatsen.

Belangrijk

• Stel [Activeer Batch] vooraf in op [SADF] in [Gebruikerstools][Kopieerapparaat-/Documentservereigenschappen][Scannen][Batch/SADF]. Wanneer u [SADF] opgeeft, kunt u [Batch] niet gebruiken.

1Druk op [Kopie] op het Home-scherm.

Afbeelding van bedieningspaneel

2Druk op [SADF] op het scherm Kopie.

Afbeelding van bedieningspaneel

Als de toets niet wordt weergegeven, selecteert u deze in [Origineelinstelling].

4Plaats de eerste pagina van het origineel in de ADF.

Een origineel op de scanner plaatsen

5Druk op [Starten].

6Wanneer het bericht “Plaats de extra originelen.” wordt weergegeven, plaatst u de volgende pagina.

• De tweede pagina en de daaropvolgende pagina's zullen automatisch worden ingevoerd zonder dat u op [Starten] hoeft te drukken.

• Wanneer u 2-zijdig, Combineren of Sorteren opgeeft, drukt u op [Scan. volt.] nadat alle originelen zijn gescand.

Opmerking

• Volgens de standaardfabrieksinstellingen wordt het origineel niet automatisch ingevoerd als er vijf seconden zijn verstreken nadat het vorige origineel is geplaatst. U kunt deze waarde wijzigen in [SADF automatische resettijd].

• Scannen (Kopieerapparaat/Document Server eigenschappen)