Dubbelzijdig kopiëren

U kunt twee eenzijdige pagina's of één dubbelzijdige pagina op de voor- en achterkant van één vel papier kopiëren.

Het formaat van het origineel dat kan worden gekopieerd, verschilt van het formaat van de eenzijdige kopie.

Lijst van specificaties

1Druk op [Kopie] op het Home-scherm.

Afbeelding van bedieningspaneel

2Op het scherm Kopiëren drukt u op [EnkelzijdigDubbelzijdig] of [DubbelzijdigDubbelzijdig].

Afbeelding van bedieningspaneel

Dubbelzijdig kopiëren met andere instellingen dan de instellingen die worden weergegeven op de toetsen

1. Op het scherm Kopiëren drukt u op [Dubbelzijdig/combineren].

2. Druk op [Dubbelzijdig/Combineren].

Afbeelding van bedieningspaneel
  3. Geef de instellingen voor het origineel en de afdrukinstellingen op.

Afbeelding van bedieningspaneel
    • Origineelrichting: Geef de afdrukrichting op voor het plaatsen van de originelen.

• Origin.instelling: Geef de voorwaarden op voor de te kopiëren originelen (1-zijdig/2-zijdig (openingsrichting van pagina)).

• Afdrukzijde-instelling: Selecteer een van de volgende afwerkingen [Openen naar Rechts/Links] of [Openen naar Boven].

4. Druk op [OK].

4Druk op [Starten].

Wanneer u de originelen op de glasplaat plaatst, drukt u indien nodig op [Scan. volt.] nadat alle originelen zijn gescand, afhankelijk van de instellingen en het aantal originelen.