Kopiëren in paginavolgorde of voor elk paginanummer

Wanneer u twee of meer kopieën maakt van originelen met meerdere pagina's, kunt u de paginavolgorde als volgt opgeven.

Sorteren

Hiermee wordt gekopieerd in de volgorde van het origineel.

Stapelen

Hiermee kunt u kopieën van elke pagina in een origineel van meerdere pagina's groeperen. U kunt de stapelfunctie alleen instellen wanneer u de IM C400SRF gebruikt.

1Druk op [Kopie] op het Home-scherm.

Afbeelding van bedieningspaneel

3Druk op [+] of [-] onder [Aantal] op het scherm Kopie om het aantal kopieën op te geven.

U kunt dit aantal invoeren met behulp van het toetsenbord nadat u op [Aantal] of een cijfer heeft geklikt.

4Druk op [Sorteren/Stapelen] op het scherm Kopie.

Afbeelding van bedieningspaneel

Als de toets niet wordt weergegeven, selecteert u deze bij [Afwerken].

Wanneer u de IM C300, IM C300F of IM C400F gebruikt, wordt alleen [Sorteren] weergegeven op de toets.

5Selecteer de functie die u wilt opgeven.

Afbeelding van bedieningspaneel

6Druk op [Starten].

Wanneer u [Sorteren] selecteert en een origineel op de glasplaat legt, wordt er één set kopieën gemaakt. Nadat alle originelen zijn gescand, drukt u op [Scan. volt.] om de overige sets te kopiëren.

Opmerking

• Wanneer u de IM C400SRF gebruikt, worden de afdruksets gedraaid wanneer ze uitgevoerd worden.

• U kunt de actie die moet worden uitgevoerd wanneer het papier bijna op is of als er te weinig geheugen is, wijzigen onder [Autom scan. herst. na vol geh.].

• Afwerken