Scannen (Kopieerapparaat-/Documentservereigenschappen)

In dit gedeelte worden de instellingen voor [Scannen] onder [Kopieerapparaat-/Documentservereigenschappen] beschreven.

Het instellingenscherm gebruiken

Origineel

Instellingsitems

Omschrijving

Prioriteit origineel type

U kunt de standaardinstelling van [Type Origineel] opgeven wanneer het apparaat wordt ingeschakeld of op [Resetten] wordt gedrukt.

• Standaard

• Prioriteit origineeltype: Full Color / Twee kleuren: [Tekst/Foto]

• Prioriteit origineeltype: Zwart-wit / Enkele kleur: [Tekst/Foto]

Prioriteit origineel fototype

U kunt de standaardinstelling van het fototype opgeven wanneer [Type Origineel] is ingesteld op [Tekst/foto] of [Foto].

• Standaard

• Prioriteit: Origineelfototype (tekst/foto): [Gedrukte foto]

• Prioriteit: Origineelfototype (foto): [Gedrukte foto]

Kopiëren met de afbeeldingskwaliteit die geschikt is voor het origineel

Origineeltype weergeven

(Deze instellingsoptie is alleen beschikbaar wanneer [Kopieerapparaat (klassiek)] wordt gebruikt.)

U kunt aangeven of de toetsen van het origineeltype op het scherm Kopieerapparaat moeten worden weergegeven of verborgen. De weergave hieronder is een voorbeeld wanneer de instelling wordt gewijzigd van [Weergeven] naar [Verbergen].

Afbeelding van bedieningspaneel
  • Standaardinstelling: [Weergeven]

Batch/SADF

Instellingsitems

Omschrijving

Activeer Batch

U kunt selecteren of de modus [Batch] of [SADF] wordt weergegeven wanneer u op [Kopiëren] in het Home-scherm drukt.

• Standaardinstelling: [Batch]

Een origineel kopiëren door pagina voor pagina te plaatsen

SADF automatische resettijd

In SADF-modus kunt u de tijd opgeven om een origineel in de ADF te plaatsen nadat het vorige origineel is ingevoerd. Wanneer de opgegeven tijd verstreken is, wordt het origineel niet automatisch ingevoerd.

• Standaardinstelling: [5] seconde(n)

Een origineel kopiëren door pagina voor pagina te plaatsen

Kleur/Belichting

Instellingsitems

Omschrijving

Prioriteit automatische belichting

U kunt selecteren of automatische belichting "Aan" of "Uit" is wanneer het apparaat wordt ingeschakeld of op [Resetten] wordt gedrukt.

• Standaard

• Prioriteit: Automatische belichting (Full color: Foto): [Uit]

• Prioriteit: Automatische belichting (Full color: Geen foto): [Aan]

• Prioriteit: Automatische belichting (Zwart-wit: Foto): [Uit]

• Prioriteit: Automatische belichting (Zwart-wit: Geen foto): [Aan]

Achtergrondbelichting van ADS (Full color/Twee kleuren)

U kunt de achtergrondbelichting in vijf niveaus aanpassen om de achtergrondstructuur bij het kopiëren weg te spoelen.

De aanpassing van de automatische dichtheid wordt toegepast bij het kopiëren in Full color of Twee kleuren.

• Standaardinstelling: (midden van vijf aanpassingsniveaus)

Kleurgevoeligheid

U kunt het niveau aanpassen om het kleurbereik van de opgegeven kleur in vijf niveaus te identificeren. Wanneer het kleurbereik van rood is ingesteld op [Groter], worden alle kleuren die dicht bij magenta en oranje liggen als rood gemarkeerd.

Deze instelling wordt toegepast om rood te identificeren voor het kopiëren in de kleur gespecificeerd in [Kleur wissen].

• Standaardinstelling: (midden van vijf aanpassingsniveaus)

Gescande kleuren aanpassen en verwerken tijdens het kopiëren

Automatisch kleur selecteren: Gevoeligheidsniveau

Deze 5-stappeninstelling bepaalt de mate waarin onderscheid wordt gemaakt tussen zwart-witoriginelen en originelen in kleur wanneer [Autom. klr sel] is geselecteerd.

• Standaardinstelling: (midden van vijf aanpassingsniveaus)

Prioriteit: Automatisch kleur selecteren

Deze instelling bepaalt de kopieerprioriteit tussen zwart-wit en kleur wanneer [Autom. klr.sel.] is geselecteerd.

• Standaard: [Kleur]