Het weergavescherm op het bedieningspaneel

Het weergavescherm laat de gebruiksstatus, meldingen en functiemenu's zien.

De weergegeven functie-items dienen als selectietoetsen. U kunt een item selecteren of specificeren door er zachtjes op te drukken.

Selecteert of specificeert u een item op het scherm, dan wordt het als volgt gemarkeerdSchermafbeelding Bedieningspaneel. Toetsen die er als volgt Schermafbeelding Bedieningspaneel uitzien, kunt u niet gebruiken.

Belangrijk

• Pas geen overmatige druk of kracht toe op het scherm, want dan kan het beschadigen. Maximaal toelaatbare kracht is ongeveer 30 N (ongeveer 3 kgf). N = Newton, kgf = kilogramkracht. 1 kgf = 9,8 N.

Het [Home]-scherm is ingesteld als standaardscherm zodra het apparaat wordt ingeschakeld.

Het [Home]-scherm en het scherm van elke functie kan verschillen afhankelijk van de optionele eenheden die geïnstalleerd zijn.