De displaytaal wijzigen

U kunt de taal die op het display wordt gebruikt, wijzigen. Engels is standaard ingesteld.

1Druk op [Home] (Schermafbeelding bedieningspaneel) onderaan in het midden van het scherm.

2Draai het scherm naar links en druk vervolgens op [Talen wijzigen widget] op het scherm Home 4.

3Selecteer de gewenste taal.

4Druk op [OK].

Opmerking

• U kunt maximaal vijf talen registreren. Voor meer informatie over Verwisselbare talen selecteren, zie Het apparaat aansluiten / Systeeminstellingen.