Het gebruik van de schermen voor snelle toepassingen

Met de snelle toepassingen kunt u instellingen wijzigen door simpelweg uit een lijst te selecteren of door de volgorde van de toetsen naar links of rechts te volgen, zodat u kunt gemakkelijk documenten kunt kopiëren, faxen of scannen.

Als u de functies wilt gebruiken die niet beschikbaar zijn met snelle toepassingen, gebruik dan het scherm van elke standaardfunctie.

[Snelle kopie]-scherm

Genummerde afbeelding van het scherm van het bedieningspaneel

1. Selecteer een kleurenmodus.

2. Selecteer een papierlade.

3. Geef het aantal afdrukken op.

4. Geef de kopieerinstellingen op zoals dubbelzijdig of combineren. U kunt ook de scaninstellingen opgeven.

5. Controleer het afgewerkte beeld.

6. Druk op deze knop om te beginnen met kopiëren.

[Snelle fax]-scherm

Genummerde afbeelding van het scherm van het bedieningspaneel

1. Selecteer een bestemming. U kunt ook een bestemming handmatig invoeren.

2. Kies de afbeeldingsbelichting die u wilt gebruiken.

3. Selecteer de resolutie die u wilt gebruiken.

4. Selecteer het origineelformaat en -type.

5. Druk hierop om het gescande origineel te bekijken.

6. Druk op deze knop om te beginnen met faxen.

[Snelle scanner]-scherm

Genummerde afbeelding van het scherm van het bedieningspaneel

1. Selecteer een e-mail of mapbestemming. U kunt ook een e-mailbestemming handmatig invoeren.

2. Selecteer een kleurenmodus.

3. Selecteer een scanresolutie en het bestandstype waarin u gescande gegevens wenst te verzenden.

4. Selecteer een origineeltype en -formaat.

5. Druk hierop om de gescande gegevens te bekijken.

6. Druk hierop om te beginnen met het verzenden van gescande gegevens.

Opmerking

• Pictogram regio A(voornamelijk in Europa en Azië)
    Als u de functie Snelle kopie gebruikt, kan alleen papier van A4Liggend-formaat via de handinvoer worden ingevoerd.

• Pictogram regio B(voornamelijk in Noord-Amerika)
    Als u de functie Snelle kopie gebruikt, kan alleen papier van 81/2 × 11Liggend-formaat via de handinvoer worden ingevoerd.

• Wanneer u veel bestemmingen opgeeft, kan het apparaat enige tijd nodig hebben om met het scannen van originelen te starten nadat op [Starten] is gedrukt.