Help

Over dit apparaat

Eenvoudig zoeken

U kunt naar een omschrijving zoeken op wat u wilt doen. Bovendien worden de onderscheidende functies van dit apparaat uitgelegd.

Snel aan de slag

In dit hoofdstuk worden de voorbereidingen voor het gebruik van het apparaat, de bedieningsinstructies en de tekeninvoermethodes beschreven.

Apparaatinformatie

In dit hoofdstuk worden de milieumaatregelen en -voorschriften besproken.

Papierspecificaties en papier bijvullen

Deze handleiding beschrijft hoe u originelen en vellen papier moet plaatsen en het beschrijft tevens de bijbehorende papierspecificaties.

Handige functies

Dit hoofdstuk beschrijft hoe u veelgebruikte instellingen kunt registeren, het Home-scherm kunt aanpassen en een internetpagina op het bedieningspaneel weer kunt geven. Het beschrijft ook hoe u een taak kunt beheren.

Onderhoud en specificaties

Dit hoofdstuk beschrijft hoe u verbruiksartikelen kunt vervangen en het apparaat kunt installeren en schoonmaken. De specificaties van de hoofdeenheid en de opties komen tevens aan de orde in dit hoofdstuk.

Bijlage

In dit gedeelte worden de handelsmerken beschreven.