Systeemreset

Na het afronden van een taak wacht het apparaat een opgegeven tijd en zet de instellingen dan weer terug op de standaardwaardes die zijn opgegeven bij Functieprioriteit. Deze functie wordt "Systeemreset" genoemd.

Voor meer informatie over het opgeven van standaardinstellingen onder Functieprioriteit, zie Het apparaat aansluiten / Systeeminstellingen.

Om de tijdsduur dat het apparaat wacht met het herstellen van de instellingen naar de standaard waarden te wijzigen, moet u de Automatische reset systeem instelling gebruiken. Zie Het apparaat aansluiten/Systeeminstellingen.