Het gebruik van het scherm [Internetbrowser]

Het apparaat heeft een internetbrowser waarmee u internetpagina's kunt weergeven.

U moet eerst de netwerkinstellingen configureren in [Schermeigenschappen]. Voor meer informatie over de instelling, zie Het apparaat aansluiten / Systeeminstellingen.

Als u de webbrowser wilt openen, drukt u op het pictogram [Internetbrowser] in Home-scherm 3.

Genummerde afbeelding van het scherm van het bedieningspaneel

Genummerde afbeelding van het scherm van het bedieningspaneel

1. Tabblad

Druk hierop om tussen schermen te schakelen.

2. URL-balk

Druk op deze balk om de URL van een internetpagina in te voeren. Om de URL-balk weer te geven, drukt u op het tabblad van de internetpagina.

3. Menu

Druk op [Menu] (Schermafbeelding bedieningspaneel) onderaan in het midden van het scherm om dit menu te openen.

4. [Vernieuwen]/[Stoppen]

Druk hierop om een webpagina te vernieuwen.

Terwijl een webpagina vernieuwd wordt, wordt [Stoppen] weergegeven.

5. [Volgende]

Druk hierop om terug te gaan naar de vorige internetpagina nadat u op [Enter] (Schermafbeelding bedieningspaneel) onderin het midden van het scherm gedrukt heeft.

6. [Nieuw tabblad]

Druk hierop om een nieuw tabblad te openen.

7. [Nieuw incognitotabblad]

Druk hierop om een nieuw tabblad te openen dat geen gegevens achterlaat in de browsergeschiedenis of zoekgeschiedenis.

8. [Pagina delen]

Druk hierop om internetpagina's met andere apparaten te delen.

9. [Zoeken op pagina]

Druk hierop om een woord te typen en te zoeken op de huidige webpagina.

10. [Desktopversie opvragen]

Druk hierop om de weergavemodus van de internetpagina te wisselen van mobiele versie naar desktopversie.

11. [Opslaan voor offline lezen]

Druk hierop om de internetpagina op te slaan om offline te lezen.

12. [Pagina-informatie]

Druk hierop om de URL of het servercertificaat van de huidige internetpagina weer te geven.

13. [Afdruk.]

Druk hierop om de afdrukvariabelen in te stellen, zoals papierformaten en dubbelzijdig afdrukken. Voor meer informatie, zie Een internetpagina afdrukken.

14. [PDF-bestand opslaan]

Druk hierop om het PDF-bestand op te slaan dat in de browser wordt weergegeven. U kunt het bestand opslaan op een SD-kaart of USB-flashgeheugenstick. Voor meer informatie, zie PDF-bestanden opslaan die zijn gedownload van internetpagina's.

15. [Instellingen]

Druk hierop om beveiligingsinstellingen en andere browserinstellingen op te geven. Voor meer informatie, zie Browserinstellingen.

Opmerking

• Voor de voorzorgsmaatregelen bij toegang tot externe servers via de Internetbrowser, zie De beveiliging van de browserfunctie controleren.

• Om in te zoomen op het scherm, plaats uw duim en wijsvinger op het scherm en spreid vervolgens uw vingers. Om uit te zoomen op het scherm, knijpt u uw vingers samen.