Het [Documentserver]-scherm

U kunt documenten die zijn opgeslagen op de documentserver organiseren in mappen.

U kunt een lijst van documenten in een map bekijken door de maptoets aan te raken.

Mappenlijstscherm

Genummerde afbeelding van het scherm van het bedieningspaneel

Bestandslijst-scherm

Genummerde afbeelding van het scherm van het bedieningspaneel

1. Gebruiksstatus en meldingen

Geeft de apparaatstatus en meldingen weer.

2. [Nr. ], [Mapnaam] en [Creatiedatum/-tijd]

Druk op het item om de mappen te sorteren. Selecteer hetzelfde item nogmaals voor omgekeerd sorteren.

3. Pagina, aantal en afdrukken

Toont het aantal originelen dat opgeslagen is in het geheugen, het aantal af te drukken sets en het aantal gemaakte afdrukken.

4. [Nieuwe map]

Druk hierop om een ​​nieuwe map te maken.

5. [Map bewerken]

Druk hierop om de naam van de map of het wachtwoord te wijzigen of om de map te verwijderen.

6. Maptoetsen

Druk hierop om de lijst met opgeslagen bestanden in de map weer te gegeven. Als er een wachtwoord is opgegeven voor een map, verschijnt het pictogram van een slotje Schermafbeelding bedieningspaneel links van de mapnaam.

7. Lijst en miniatuurweergaven

Geeft de toetsen weer voor het wisselen van lijst naar miniatuurweergaven (thumbnails) op het scherm.

8. [Gebruikersnaam], [Bestandsnaam] en [Datum]

Druk op het item om de bestanden te sorteren. Selecteer hetzelfde item nogmaals voor omgekeerd sorteren.

9. [Niveau omhoog]

Druk hierop om de lijst met mappen weer te geven.

10. Bedieningstoetsen

Druk hierop om opgeslagen bestanden te gebruiken.

Als het bestand dat u wilt selecteren niet in de lijst weergegeven wordt, drukt u op [Pijl-omhoog] of [Pijl-omlaag] om door het scherm te bladeren.

11. Pictogrammen

Dit geeft een pictogram weer dat verwijst naar de functie die wordt gebruikt voor de opslag van het document. Als er een wachtwoord voor een bestand is opgegeven, verschijnt er een pictogram van een slotje Schermafbeelding bedieningspaneel links van de gebruikersnaam voor het bestand.

De volgende pictogrammen verschijnen in de lijstweergave van de Documentserver om de functie en kleurmodus weer te geven die gebruikt worden voor het opslaan van een document.

Functie

Pictogram

Kopieerapparaat

Afbeelding van bedieningspaneel

Fax

Afbeelding van bedieningspaneel

Printer

Afbeelding van bedieningspaneel

Kleurmodus

Pictogram

Kleur

Afbeelding van bedieningspaneel

Zwart-wit

Afbeelding van bedieningspaneel

[Miniatuurweergave]-scherm

In de miniatuurweergave worden verkleinde versies van de opgeslagen documenten weergegeven. Dit is handig voor het controleren van de inhoud van een document op het bestandslijst-scherm.

Afbeelding van bedieningspaneel

Opmerking

• Sommige opgeslagen documenten kunnen niet worden weergegeven, afhankelijk van de beveiligingsinstellingen.

• Voor meer informatie over het controleren van bestanden die opgeslagen zijn met de scannerfunctie, zie [Sel. opgesl. best.]-scherm onder de scannerfunctie.