Het [Printer]-scherm

Genummerde afbeelding van het scherm van het bedieningspaneel

1. Gebruiksstatus of mededelingen

Toont de huidige status van het apparaat, zoals “Gereed”, “Offline”, en “Afdrukken...”. Informatie over de afdrukopdracht (gebruikers ID en documentnaam) verschijnt in deze sectie.

2. Statusmeldingen van papierladen

De instellingen van de papierlade weergeven.

3. [Vanaf geheugenopslag afdrukken]

Druk hierop om het scherm voor het rechtstreeks afdrukken van bestanden vanaf een geheugenstick of -kaart.

4. [Job reset]

Druk op de bijbehorende toets als u de huidige afdruktaak wilt annuleren.

Als u op deze toets drukt wanneer Hex dump geselecteerd is, wordt Hex dump geannuleerd.

5. [Taakbewerking]

Druk hierop om een taak te onderbreken die op dat moment wordt verwerkt.

6. [Form Feed]

Druk op deze toets om alle gegevens af te drukken die in de invoerbuffer van het apparaat zijn achtergebleven.

7. [Takenlijst spoolen]

Druk hierop om de gespoolde taken weer te geven.

8. [Foutenlogboek]

Druk hierop om de foutlogboeken weer te geven van de afdruktaken die vanaf een computer zijn verzonden.

9. [Afdruktaken]

Druk hierop om de afdruktaken weer te geven die vanaf een computer zijn gestuurd.

Opmerking

• De geschatte tijd om het afdrukken te voltooien nadat alle gegevens zijn ontvangen van de computer, wordt bovenaan in het scherm weergegeven.