Ohita otsikko
 

Faksin lähettämisen perustoiminnot

Tässä kerrotaan, miten faksi lähetetään.

1Paina [Faksi].

2Aseta alkuperäinen valotuslasille tai syöttölaitteeseen.

Jos syöttölaitteessa on paperitukos, laite ei ole skannannut jumissa olevaa sivua kunnolla. Lisätietoja syöttölaitteeseen jumittuneen paperin poistamisesta, katso Paperitukoksen poistaminen syöttölaitteesta.

3Paina [Puhelin/s.posti] vaihtaaksesi kuvaketta.

Lähetä tavallinen faksi valitsemalla puhelinkuvake ().

Lähetä internetfaksi valitsemalla sähköpostikuvake ().

4Anna faksinumero (enintään 50 merkkiä) numeronäppäimillä tai valitse vastaanottaja [Pikavalinta]- tai [Osoitekirja]-näppäimellä.

5Paina [Mustavalko].

Kuva mustavalkonäppäimestä

  • Jos syötät faksinumeron käsin, laite pyytää vahvistamaan syötetyn numeron. Jos faksinumerot eivät vastaa toisiaan, palaa vaiheeseen 3.

  • Kun käytät valotuslasia, aseta alkuperäinen valotuslasille ja paina [Mustavalko]-näppäintä. Toista, kunnes kaikki alkuperäiset on skannattu.

    Kun kaikki alkuperäiset on skannattu, käynnistä faksilähetys painamalla [#].

Huom.

  • Muistilähetystilassa voidaan ottaa käyttöön [Fax Resend Setting] jolloin laite valitsee kohteen uudelleen automaattisesti, kun linja on varattu tai lähetyksen aikana tapahtuu virhe. Lisätietoja kohdista [Total Number of Calls] aja [Fax Resend Interval], katso Pääkäytt. työkalut.

  • Muistilähetystilassa laitteen muisti voi täyttyä alkuperäisten skannauksen aikana. Laite pyytää peruuttamaan lähetyksen tai lähettämään vain onnistuneesti skannatut sivut.

  • Jos käytetään välitöntä lahetystä ja valitaan internet-faksikohde, laite vaihtaa väliaikaisesti muistilähetystilaan.