Ulkoisen linjan valintanumeron asettaminen

Jos laite on kytketty puhelinverkkoon alanumeron kautta, määritä ulkoisen linjan valintanumero.

Tärkeää

• Tarkista, että määritettävä ulkoisen linjan valintanumero sopii alanumerosi asetuksiin. Muuten faksien lähettäminen ulkoisiin numeroihin voi epäonnistua.

1Paina [Käyttäjän työkalut].

2Napsauta [Sisäänkirjaus].

3Näppäile sisäänkirjautumissalasana ja paina sitten [OK].

4Valitse [Faksi] näppäimillä [Ylänuolinäppäin][Alanuolinäppäin] ja paina [OK].

5Valitse [Pääkäyttäjän työkalut] näppäimillä [Ylänuolinäppäin][Alanuolinäppäin] ja paina [OK].

6Valitse [G3 analoginen] näppäimillä [Ylänuolinäppäin][Alanuolinäppäin] ja paina [OK].

7Valitse [Ulkolinjan nro] näppäimillä [Ylänuolinäppäin][Alanuolinäppäin] ja paina [OK].

8Syötä ulkoisen linjan valintanumero numeronäppäimillä ja paina [OK].

9Paina [Poistu].