Pääkäytt. työkalut

Tässä osassa esitellään [Faksi]-valikon [Pääkäyttäjän työkalut] -kohdan käyttäjän työkalut.

Tul. raportti

Tulostaa lokin. Tällä laitteella voidaan valita enintään 60 tuoreinta lähetys-/vastaanottotulosta.

Tulosta odottavien lista

Käytä tätä toimintoa odottavien lähetystiedostojen luettelon tulostamiseen.

Sivujen kok.määrä

Voit tarkistaa lähetettyjen ja vastaanotettujen sivujen kokonaismäärän.

• Lähetetyt:

Lähetettyjen sivujen kokonaismäärä.

• Vast.otetut:

Vastaanotettujen sivujen kokonaismäärä.

Muistilukko

Jos Muistilukko on päällä, vastaanotetut asiakirjat tallennetaan muistiin eikä niitä tulosteta automaattisesti. Saat tulostettua asiakirjan syöttämällä muistilukon koodin. Käyttäjä ei voi tulostaa asiakirjaa ilman koodia.

Toiminnolla estetään luvaton pääsy tiedostoon. Käytä [Muistilukko]-asetusta tallentamalla ensin muistilukkotunnus ja kytkemällä sitten Muistilukko päälle.

Oletus: [Pois]

Edelleenlähetys

Määritä lähetetäänkö vastaanotetut faksiviestit eteenpäin tallennetulle vastaanottajalle. Tällä lähetetään kaikki muistiin tallennetut tiedostot.

• Päälle(tulostus)

• Päällä(Ei tulostusta)

• Pois

Oletus: [Pois]

Lisätietoja edelleenlähetyksestä, katso Faksien edelleenlähetys.

Toimintojen asetus

Parametriasetuksissa voidaan mukauttaa erilaisia asetuksia omien tarpeiden mukaisesti. Toimintoasetuksia vaihdetaan parametrikytkimillä.

• Toimintojen asetus

• Kotiasento

• Parametriasetusten lista

Voit tulostaa parametriasetusten luettelon.

Lisätietoja, katso Parametriasetukset.

Tallenna muistilukon koodi

Tallenna muistilukkotunnus, joka annetaan ennen asiakirjojen tulostamista, kun Muistilukko-toiminto on käytössä.

Muistilukkokoodi voi olla mikä tahansa nelinumeroinen luku, paitsi 0000.

Valitse pulssi-/äänitaajuusval

Toiminnolla voit valita linjatyypin, kun laite on kytketty analogiseen G3-linjaan.

Valittavissa on pulssi- tai äänitaajuuslinja. Käytettävissä olevat puhelintyypit eroavat toisistaan riippuen laitteen käyttöalueesta.

• Äänitaajuusvalinta

• Pulssival. (10 pps)

Oletus: [Äänitaajuusvalinta]

Lisätietoja asetuksen määrittämisestä, katso Puhelinverkkoasetusten määrittäminen (vain SG 3110SFNw).

G3 analoginen

Sinun tulee määrittää seuraavat asetukset analogiselle G3-linjalle ennen kuin liität koneen normaaliin analogiseen G3-linjaan.

• Alanro/ulkoinen

Kun laitteesi käyttää PABX-yhteyttä, valitse [Alanro]. Jos se on kytketty suoraan puhelinverkkoon, valitse [Ulkoinen].

• Ulkolinjan nro

Käytä tätä asetusta, jos laite on kytketty PABX-vaiheeseen, joka edellyttää tietyn numeron (esim."0") ja sen jälkeen tauon valitsemista yhteyden muodostamiseksi ulkolinjaan. Kun tallennat PSTN-numeroksi "0", tauko lisätään automaattisesti "0":n jälkeen numeroa valitessasi.

Lisätietoja asetuksen määrittämisestä, katso Puhelinverkkoasetusten määrittäminen (vain SG 3110SFNw).

Muistilähetys

Jos tulostin ei toimi tai muste tai paperi on loppunut, faksin muistissa oleva tiedosto voidaan siirtää toiseen laitteeseen tulostusta varten.

Uudelleenlähetysväli

Määritä uudelleenlähetysyritysten väli kun muistilähetys on epäonnistunut.

Oletus: [2 min. ]

Voit asettaa ajaksi 1-5 minuuttia numeronäppäimillä.

Lähetysyritysten kokonaismäärä

Määritä uudelleenlähetysyritysten enimmäismäärä kun muistilähetys on epäonnistunut.

Oletus: [2 kertaa]

[Lähetysyritysten kokonaismäärä] -asetuksessa määriteltävät arvot riippuvat laitteen käyttöalueesta.