Käyttäjän opas

Lue tämä ensin
Tietoja laitteesta

Tässä osassa esitellään laitteen osat ja lisävarusteet ja niiden toiminnot.

Tulostuksen valmistelu

Tässä osassa kerrotaan laitteen asennuksesta ja asetuksista.

Tulostimen käyttäminen

Tässä osassa kuvataan tulostimen toiminnot. Alla olevat selitykset perustuvat RPCS Raster -tulostinohjaimiin.

Kopiokoneen käyttäminen

Tässä luvussa kuvataan kopiokoneen toiminnot.

Skannerin käyttäminen

Tässä kerrotaan, miten skannerin toimintoja käytetään.

Faksin käyttäminen (vain SG 3110SFNw)

Tässä kerrotaan, miten faksitoimintoja käytetään.

Laitteen asetusvalikot

Tässä osassa kuvataan laitteen asetusten valikot.

Laitteen valvonta ja konfigurointi

Tässä osassa kerrotaan laitteen hallinnasta ja määrittämisestä.

Huolto

Tässä osassa kerrotaan laitteen ylläpidosta ja käytöstä.

Vianmääritys

Tässä osassa käsitellään laitteen vianmääritysmenetelmiä ja kerrotaan, miten paperitukokset selvitetään (paperitukos laitteen sisällä).

Liite