Faksin peruuttaminen

Peruuta faksityö alla olevien ohjeiden mukaisesti, jos:

Alkuperäista skannataan tai lähetetään

Käytä tätä menetelmää faksin peruuttamiseksi laitteen skannatessa tai lähettäessä alkuperäistä.

Jos peruutat faksin lähetyksen aikana, vain nykyiselle kohteelle lähetetty faksi peruutetaan. Faksi lähetetään muihin kohteisiin.

1. Paina [Tyhjennä/seis].

Lähetys on alkanut

Käytä tätä menetelmää muistiin tallennetun faksin peruuttamiseksi.

1. Paina [Faksi].

2. Paina [Lähetystila].

3. Paina [Ylänuolinäppäin] tai [Alanuolinäppäin] valitaksesi [Työn tiedot] ja paina sitten [OK].

4. Paina [Ylänuolinäppäin] tai [Alanuolinäppäin] valitaksesi [Tarkista/peruuta lähetys] ja paina sitten [OK].

5. Valitse kohde painamalla [Ylänuolinäppäin] tai [Alanuolinäppäin] ja paina sitten [OK].

6. Paina [Läh. seis] ja paina sitten [Poista].