Merkkien syöttäminen

Tässä kerrotaan, miten merkkejä syötetään käyttöpaneelilla laitteen asetuksia määritettäessä.

Käytä näppäimiä merkkien syöttämiseen seuraavalla tavalla.

Numeron syöttäminen

Paina numeronäppäintä.

Merkin poistaminen

Paina [Tyhjennä/seis].

Faksinumeron syöttäminen

• Numeron syöttäminen

Käytä numeronäppäimiä.

• Muiden merkkien kuin numeroiden syöttäminen

"Asteriski": Paina [Asteriski]-näppäintä.

"Terävä": Paina [Terävä]-näppäintä.

Tauko: Paina [Tauko/uudelleenvalinta]. Näyttöön tulee "-".

Äänitaajuus: Paina [Äänitaajuus]. Näyttöön tulee "T".

Nimen syöttäminen

Kirjaimet, numerot ja symbolit voidaan syöttää numeronäppäimillä.

Jos haluat syöttää kaksi samaa numeronäppäintä käyttävää merkkiä peräkkäin, odota vähän aikaa ensimmäisen merkin syöttämisen jälkeen.

Lisätietoja syötettävistä merkeistä, katso Käytettävissä olevat merkit.

Huom.

• Syötettävät merkit vaihtelevat määritettävän asetuksen mukaan.

• Jos syötät asetukselle esimerkiksi liian pienen tai suuren numeron, sitä ei hyväksytä.