Äänen lisääminen

Toiminnon avulla pulssivalintalinjaan liitetty laite pystyy lähettämään äänitaajuussignaaleja (jos esimerkiksi haluat käyttää äänitaajuusvalintalinjan erikoispalveluja).

Kun painat [Ääni]-näppäintä, laite valitsee numeron äänitaajuussignaaleja käyttäen. Tässä selitetään, miten äänitoimintoa käytetään. Esimerkkinä käytetään suoravalintaa.

1Paina [Suoraval.].

Suoravalinta-näppäin

2Anna faksinumero numeronäppäimillä.

3Paina [Ääni].

4Näppäile numeronäppäimillä numero.

5Paina [Mustavalko].

Lähetys käynnistyy.

Voit peruuttaa lähetyksen painamalla [Tyhjennä/Seis] ja poistamalla alkuperäiset asiakirjat.

Valmiustilanäyttö avautuu lähetyksen jälkeen.

Huom.

• Tietyt palvelut eivät välttämättä ole käytettävissä, vaikka käytetään äänitaajuustoimintoa.

• Äänen merkkinä näytöllä on "T" ja seuraavat numerot valitaan äänitaajuussignaaleja käyttäen.