Een e-mailbericht verzenden

In deze sectie wordt uitgelegd hoe u een document naar een computer verzendt door een e-mailadres op te geven.

Wanneer e-mailverzending wordt gebruikt, geeft u het e-mailadres op in plaats van het faxnummer.

Belangrijk

1. Druk op [E-mail] om het type verzending te wijzigen in e-mail.

Schermafbeelding bedieningspaneel

2. Druk op [Bestandstype] om het bestandstype in te stellen.

Schermafbeelding bedieningspaneel

Selecteer [TIFF] of [PDF] en druk vervolgens op [OK].

Schermafbeelding bedieningspaneel

3. Geef de afzender op.

Voor meer details, zie “Afzenderinstellingen”.

4. Druk op [Handm. inv.].

Schermafbeelding bedieningspaneel

5. Voer het e-mailadres in en druk vervolgens op [OK].

Schermafbeelding bedieningspaneel

Als u een onjuist teken invoert, drukt u op [], [], [Backspace] of [All.verwijd.]. Voer de juiste tekens vervolgens opnieuw in.

U kunt het e-mailadres wijzigen nadat u op [OK] heeft gedrukt door op [Bew.best.] te drukken, het e-mailadres opnieuw in te voeren en vervolgens op [OK] te drukken.

6. U kunt een bestemming toevoegen door op [Toev.] te drukken.

Schermafbeelding bedieningspaneel

7. Geef de volgende bestemming op.

Schermafbeelding bedieningspaneel

U kunt nog een bestemming toevoegen door stap 6 en 7 te herhalen.

Druk op het tabblad voor het verzendingstype om het type verzending te veranderen. U kunt hierbij kiezen uit Fax/IP-Fax, Internet fax, E-mail en Map.

8. Druk op de [Start]-knop.

Het apparaat begint het scannen van het origineel en slaat dit op in het geheugen. Wanneer het scannen stopt, gaat de indicator Communiceren branden en start de verzending.

Verwante onderwerpen

De SMTP-server omzeilen