Het Adresboek gebruiken om bestemmingen op te geven

Wanneer bestemmingen worden geprogrammeerd in een bestemmingslijst, kunt u een bestemming opgeven door een Bestemmingtoets te selecteren in de bestemmingslijst.

De geprogrammeerde naam verschijnt op de Bestemmingtoets.

Druk op het tabblad voor het verzendingstype om het type verzending te veranderen. U kunt hierbij kiezen uit Fax/IP-Fax, Internet fax, E-mail en Map.

Belangrijk

1. Druk op het tabblad voor het verzendingstype om over te schakelen naar fax/IP-Fax, Internetfax, e-mail of map als type verzending.

2. Druk op de toets waaronder de gewenste bestemming geprogrammeerd is.

Wanneer u bijvoorbeeld "Kantoor New York" wilt opgeven, dat is geprogrammeerd onder "LMN", drukt u op [LMN].

Schermafbeelding bedieningspaneel

3. Druk op de Bestemmingtoets waaronder de gewenste bestemming geprogrammeerd is.

Schermafbeelding bedieningspaneel

Als de gewenste Bestemmingtoets niet wordt weergegeven, drukt u op [Pijl-omhoog] en [Pijl-omlaag] om door de lijst te bladeren.

U kunt de selectie annuleren door opnieuw op de geselecteerde bestemmingsknop te drukken. U kunt ook op de [Wis/Stop]-knop drukken om de selectie te annuleren.

Als u meer bestemmingen wilt selecteren, herhaalt u de stap 2 en 3.

De bestemming is ingesteld en de Bestemmingtoets is gemarkeerd.

4. Druk op de [Start]-knop.

Verwante onderwerpen

Overschakelen tussen de titels in het Adresboek