Parameterinstellingen

Met gebruikersparameters kunt u verschillende instellingen naar uw eigen wensen aanpassen. Om functie-instellingen te wijzigen, moet u de Gebruikersparameter-schakelaars instellen.

Schakelaars en bits

Iedere gebruikersparameter heeft een reeks schakelaars en ieder van deze schakelaars bestaat uit acht bits, waarvan de waarde “0” of “1” is. De bit aan de uiterste rechterzijde is bit 0 en de bit aan de uiterste linkerzijde is bit 7. U kunt de instellingen aan uw behoeften aanpassen door de waarde van de bits tussen "0" en "1" te schakelen.

• Schakelaar 02

Verwante onderwerpen

Gebruikersparameterlijst
De gebruikerparameters wijzigen