E-mailverzending

Dit apparaat gebruikt de faxfunctie voor het verzenden van gescande documenten via het netwerk naar computers.

Geef het e-mailadres van een computer op.

U kunt hetzelfde document tegelijkertijd naar een e-mailbestemming, mapbestemming, faxbestemming, IP-Fax-bestemming en Internetfaxbestemming zenden. Als u tegelijkertijd een bestemmingsfaxnummer (van het faxapparaat van een andere partij) en een bestemmingsmap op uw computer opgeeft, kunt u het verzonden document op uw computer bekijken.

Bij het verzenden naar e-mail-/mapbestemmingen kunt u PDF of TIFF selecteren als bestandstype van het document dat u verzendt.

Illustratie van een E-mailverzending

Verwante onderwerpen

Functies die niet beschikbaar zijn voor e-mailverzending
E-mailcodering