InhoudVorige

De HTML-handleidingen gebruiken

Op deze pagina wordt uitgelegd hoe u de HTML-handleidingen gebruikt.

# Er worden eenvoudige screenshots gebruikt.

Schermnavigatie

Schermnavigatie

1

Bov.pag.

Klik hierop om de bovenste pagina weer te geven.

2

Alle titels

Toont een lijst met alle handleidingtitels.

3

Inhoud

Toont de inhoud van de handleiding.

4

Vorige

Brengt u terug naar de voorgaande pagina.

5

Vorige

Brengt u naar de voorgaande pagina (op volgorde van titels).

6

Volgende

Brengt u naar de volgende pagina (op volgorde van titels).

7

Spring naar pagina

Brengt u naar de overeenstemmende HTML-pagina. (Hyperlinks zijn onderstreept.)

8

Bovenkant pagina

Brengt u naar de bovenkant van de huidige pagina.

# Als de pagina verwijzingen bevat, dan verschijnen deze onderaan de pagina.

Symbolen

In deze handleiding worden de volgende symbolen gebruikt:

Waarschuwing

Duidt belangrijke veiligheidsvoorschriften aan.
Het negeren van deze voorschriften kan leiden tot ernstige lichamelijke verwondingen of overlijden. Lees deze voorschriften altijd.

Voorzichtig

Duidt belangrijke veiligheidsvoorschriften aan.
Het negeren van deze voorschriften kan leiden tot gemiddelde of lichte lichamelijke verwondingen of schade aan het apparaat of eigendommen. Lees deze voorschriften altijd.

Belangrijk

Duidt aan dat u moet opletten als u het apparaat gebruikt, en signaleert waarschijnlijke oorzaken voor papierstoringen, schade aan originelen, of verlies van gegevens. Lees deze toelichtingen altijd.

Opmerking

Geeft extra uitleg over de apparaatfuncties en instructies voor het oplossen van gebruikersfouten.

Verwijzing

Dit symbool staat aan het einde van secties.
Het geeft aan waar u verdere relevante informatie kunt vinden.

Duidt de naam van toetsen en knoppen aan.