Afzenderinstellingen

Selecteer een gebruiker die u wilt opgeven als afzender.

Als het e-mailadres van de ontvanger is opgeslagen in de bestemmingslijst, kan de afzender verzendresultaten via e-mail ontvangen.

Als u bovendien 'Stempel afzender' inschakelt, wordt de naam van de opgeslagen afzender (gebruikersnaam) weergegeven op het vel, de lijsten en het rapport van de ontvanger.

Belangrijk

1. Plaats het origineel en selecteer de gewenste scaninstellingen.

2. Druk op [Naam afzender].

Schermafbeelding bedieningspaneel

3. Selecteer een afzender.

Schermafbeelding bedieningspaneel

Als u een afzender wilt selecteren door het opgeven van het registratienummer dat in het Adresboek staat geregistreerd, drukt u op [Registratienr.].

Als u in het Adresboek naar een afzender wilt zoeken, drukt u op [Zoeken].

Als een beveiligingscode is ingesteld voor een bestemming, verschijnt het invoerscherm. Voer de beveiligingscode voor de bestemming in met behulp van de cijfertoetsen en druk op [OK].

4. Controleer de geselecteerde afzender en druk vervolgens op [OK].

Schermafbeelding bedieningspaneel

5. Om de naam van de afzender op het blad van de ontvanger af te drukken, drukt u op [Stempel afzender] om deze te markeren.

Als u deze functie inschakelt, wordt de naam van de afzender (gebruikersnaam) weergegeven op het blad, de lijsten of het rapport van de ontvanger.

Schermafbeelding bedieningspaneel

6. Om de verzendresultaten met e-mailmelding te bevestigen, drukt u op [Result. e-mailverz.] om deze te markeren.

Wanneer het e-mailadres van de afzender geregistreerd is, kunt u het verzendresultaat naar het geregistreerde e-mailadres verzenden.

Schermafbeelding bedieningspaneel

7. Druk op [OK].

Het stand-byscherm verschijnt.

Controleer de instellingen door op [Naam afzender] te drukken.

8. Geef de bestemming op en druk vervolgens op de [Start]-knop.