Internetfaxverzending

Dit apparaat zet gescande documentafbeeldingen om in e-mailindeling en verzendt de gegevens via het internet.

De e-mail die met dit apparaat is verzonden, kan worden ontvangen door een ander internetfaxapparaat. In plaats van het intoetsen van een telefoonnummer of de bestemming waarnaar u wilt sturen, voert u het betreffende e-mailadres in (Internetfaxbestemming). Als het apparaat aan de andere kant de volledige T.37-modus ondersteunt, is bidirectionele uitwisseling van gegevens, zoals beschikbaar papierformaat en resolutie, mogelijk.

U kunt e-mailberichten met een bijgevoegde TIFF-F-afbeelding ontvangen van andere computers.

U kunt hetzelfde document tegelijkertijd naar een faxbestemming, IP-Fax-bestemming, e-mailbestemming en mapbestemming zenden.

U kunt ontvangen e-mailberichten ook afdrukken of doorsturen.

Illustratie van Internetfax

Belangrijk

Opmerking

Verwijzing

Verwante onderwerpen

Opmerkingen over het gebruik van Internetfax
Functies die niet beschikbaar zijn bij verzending via Internetfax
Functies die niet beschikbaar zijn voor Internetfaxontvangst
T.37 Volledige modus
E-mailcodering