Koptekst overslaan
HandleidingenInhoudVorigeVolgendeHelp

T.37 Volledige modus

Dit apparaat ondersteunt de T.37 Volledige modus. De T.37 volledige modus is een internationale standaard voor Internetfaxverzendingen. (ITU-T-aanbeveling, RFC2532)

Wanneer er via internetfax is gecommuniceerd tussen apparaten die de T.37 Volledige modus ondersteunen, verstuurt de ontvanger de ontvangstbevestiging (verzonden) als reactie op het ontvangstbericht dat bij de verzonden e-mail is ingesloten. Deze ontvangstbevestiging bestaat onder andere uit informatie over de ontvangstmogelijkheden van de ontvanger (compressietype, papierformaat en resolutie). Wanneer de ontvanger in het Adresboek is geprogrammeerd als een Volledige modus bestemming, dan wordt de ontvangen informatie aan de kant van de afzender automatisch in het Adresboek opgeslagen. Hierdoor kunt u een volgend internetfaxdocument op basis van deze informatie naar die ontvanger verzenden.

Een ontvangstbevestiging retourneren

Wanneer een e-mail is ontvangen en de afzender een ontvangstbericht vraagt, verzendt de ontvanger een ontvangstbevestiging die de mogelijkheden (compressietype, papierformaat en resolutie) van het apparaat omvat.

Inhoud van ontvangen ontvangstbevestiging registreren

Wanneer de afzender de ontvangstbevestiging met de ontvangstmogelijkheden van de ontvanger heeft gekregen, controleert de afzender of het uiteindelijke verzonden adres van de ontvanger in het Adresboek is geprogrammeerd. Als het adres als een 'Volledige modus'-bestemming is geprogrammeerd, slaat de afzender de ontvangstmogelijkheden van de ontvanger automatisch op. De opgeslagen ontvangstmogelijkheden worden telkens wanneer de afzender nieuwe informatie over ontvangstmogelijkheden ontvangt, bijgewerkt. De afzender kan op basis van deze informatie documenten naar de ontvanger verzenden.

Wanneer de ontvanger is geprogrammeerd als apparaat in eenvoudige modus of als de ontvanger niet in het Adresboek is geprogrammeerd, kunnen de ontvangstmogelijkheden van de ontvanger niet worden opgeslagen.

Wanneer u de ontvangstmogelijkheden van de ontvanger kent, kunt u dit handmatig instellen.

Een ontvangstbevestiging aanvragen

Wanneer het apparaat van de ontvanger T.37 Volledige modus ondersteunt en is geprogrammeerd als een apparaat in volledige modus in het Adresboek, vraagt het apparaat het ontvangstbericht van de ontvanger aan. Het apparaat ontvangt vervolgens de ontvangstbevestiging (verzonden) waarin de ontvangstmogelijkheden van de ontvanger staan vermeld.

Opmerking

Verwijzing