Ontvangen afbeeldingen

Dit is een voorbeeld van een Internetfaxdocument dat vanaf dit apparaat is verzonden en ontvangen op een computer met de e-mailtoepassing Outlook Express.

De ontvangen afbeelding is afhankelijk van de e-mailtoepassing.

Belangrijk

Schermafbeelding Besturingssysteem

1. E-mail verzonden zonder een onderwerp op te geven in "TX modus".

2. E-mail verzonden met een onderwerp opgegeven in "TX modus".

3. Van

De naam (e-mailadres) van de afzender

4. Datum

De datum en tijd van een e-mailverzending

5. Naar

Het e-mailadres van de ontvanger

6. Onderwerp

Hiermee wordt het onderwerp weergegeven dat is opgegeven in "TX modus" bij de verzending. Als er geen onderwerp is opgegeven, wordt er automatisch één toegewezen in de notatie die in 1 hierboven wordt getoond.

7. Het bericht is in alle e-mailberichten ingevoegd. "xxxx" is de apparaatnaam.

8. Bestandsbijlage

Elk document dat door de afzender wordt bijgevoegd, wordt weergegeven als bijlage.