Näyttö

Tässä osassa selitetään yksinkertaistettu näyttö ja kolme vahvistusnäyttöä: Tarkista valinnat, Esikatselu ja Skannattujen tiedostojen tila.

Tässä käyttöohjeessa on tietoja sähköpostinäytöstä, Skannaa kansioon -näytöstä, näytöstä, WSD-skannausnäytöstä, tallennettujen tiedostojen näytöstä ja verkkojakelujnäytöstä. Katso lisätietoja vastaavista kappaleista "Sähköpostinäyttö", "Skannaa kansioon -näyttö""WSD-skannausnäyttö", "Tallennetut tiedostot" ja "Verkkojakelunäyttö".

Liittyvät aiheet

Yksinkertaistettu näyttö
Vahvistusnäytöt