Skannerin toiminnot

Tässä osassa selitetään toiminnot, joita voi käyttää skanneritilassa.

Voit käyttää skannerin toimintoja lähettääksesi skannaustiedostoja tietokoneelle, skannataksesi alkuperäisiä tietokoneeltasi TWAIN-ohjainta käyttäen, tai tallentaaksesi skannattuja tiedostoja laitteen kovalevylle.

Katso lisätietoja toiminnoista niitä vastaavista kappaleista.

Skannattujen tiedostojen lähettäminen (Verkkoskanneri)

Skannaustiedostot voidaan joko lähettää tai tallentaa tietokoneelle, tiedostomuoto voidaan määrittää sen käyttötarkoituksen mukaisesti.

• Lähettäminen sähköpostitse

Voit lähettää skannaustiedostoja määrittelemiisi sähköpostiosoitteisiin.

Lisätietoja kappaleessa 1, "Skannaustiedostojen lähettäminen sähköpostitse".

• Lähettäminen kansioihin

Skannaustiedostoja voidaan tallentaa jaettuihin verkkokansioihin, FTP- tai NetWare-palvelimille.

Lisätietoja kappaleessa 2, "Skannaustiedostojen lähettäminen kansioihin".

• Lähettäminen WSD:n välityksellä

Voit käyttää WSD-toimintoa (Web Services on Devices), kun haluat lähettää tiedostoja asiakaskoneelle.

Katso lisätietoja kappaleesta 3 "Skannattujen tiedostojen lähettäminen WSD:n välityksellä".

• Jakelu

Voit jakaa skannaustiedostoja käyttämällä jakelupalvelinta.

Lisätietoja kappaleessa 6, "Skannaustiedostojen jakelu".

Alkuperäisten skannaus asiakastietokoneelta (TWAIN-skanneri).

Voit käyttää TWAIN-ohjainta tiedostojen skannaukseen tietokoneelta, joka on joko yhdistettynä joko suoraan tai verkkoon.

Lisätietoja kappaleessa 7, "Alkuperäisten skannaaminen TWAIN-verkkoskannerilla".

Tiedostojen tallentaminen

Skannattuja tiedostoja voi säilyttää laitteen kovalevyllä tai tallentaa ne erilliselle muistivälineelle.

• Tiedostojen tallentaminen laitteen kovalevylle

Kovalevylle tallennettuja tiedostoja voit esimerkiksi tallentaa jaettuihin kansioihin tai lähettää niitä sähköpostitse.

Lisätietoja kappaleessa 4, "Tiedostojen tallentaminen skanneritoiminnolla".

• Tiedostojen tallentaminen erilliselle muistivälineelle

Voit tallentaa skannattuja tiedostoja erilliselle muistivälineelle kuten USB-muistitikulle tai SD-kortille.

Lisätietoja kappaleessa 5, "Skannattujen tiedostojen tallentaminen erilliselle muistivälineelle".