Verkon jakeluskannerinäyttö

Verkon jakeluskanneri-näyttö on oheisen kuvan mukainen.

Näytetyt toimintonimikkeet toimivat valintanäppäiminä. Voit valita tai määrittää toimintonimikkeen painamalla sitä. Kun valitset tai määrität nimikkeen näytöllä, se korostuu seuraavasti [Käyttöpaneelin näyttö]. Näppäimet, jotka eivät ole valittavissa, näyttävät seuraavalta [Käyttöpaneelin näyttö].

Esimerkki käyttöpaneelinäytöstä, esimerkki numeroidusta viitteestä

1. Kohdekenttä

Määritelty kohde avautuu. Jos useampi kuin yksi kohde on määritetty, paina [Ylänuolinäppäin] tai [Alanuolinäppäin] selataksesi kohteita.

2. Verkon jakeluskanneri -kuvake

Osoittaa, että verkon jakeluskannerin näyttö on parhaillaan näytössä.

3. [Kohd. nro]

Paina tätä näppäintä määrittääksesi kohteen kolminumeroisen kohdenumeron avulla.

4. [Käsinsyöttö]

Lähettääksesi jakelupalvelimen kautta sähköpostia osoitteeseen, jota ei ole tallennettu jakelupalvelimen kohdelistaan, paina tätä näppäintä avataksesi näppäimistön. Käytä näppäimistöä sähköpostiosoitteen syöttämiseen. Saadaksesi lisätietoja tiedoston lähettämisestä sähköpostitse jakelupalvelimen kautta, katso ScanRouter-ohjelmiston käyttöohjetta.

5. Vastaanottajalista

Jakelupalvelimeen tallennettu vastaanottajalista ilmestyy näyttöön. Jos kaikki kohteet eivät näy, siirry näytöllä painamalla [Ylänuolinäppäin] tai [Alanuolinäppäin]-näppäintä.

Ryhmäkohteet on merkitty symbolilla (Käyttöpaneelin näyttö).

6. [Aihe] [Lähettäjän nimi] [V-o kuittaus]

Määritä aihe, lähettäjä ja käytetäänkö lähetettävälle tiedostolle MDN-toimintoa (vastaanoton kuittausta).