WSD-skannausnäyttö

Tässä osassa kerrotaan näytön asettelusta, kun lähetetään tiedostoja WSD:tä käyttäen.

Näytöllä olevat painikkeet toimivat valintanäppäiminä. Voit valita tai määritää toiminnon painamalla näppäintä.

Kun valitset tai määrität toiminnon näytöltä, se korostuu seuraavalla tavalla [Käyttöpaneelin näyttö]. Painikkeet, joita ei voi valita näkyvät seuraavasti [Käyttöpaneelin näyttö].

Esimerkki käyttöpaneelinäytöstä, esimerkki numeroidusta viitteestä

1. [Päivitä]

Painamalla tätä painiketta voit päivittää kohdelistan.

2. WSD

Tämä välilehti on korostettuna aina, kun laitetta käytetään WSD-skannerina.

3. [Vaihda kohde]

Painamalla tätä painiketta voit siirtyä käytössä olevalta näytöltä WSD-skannerinäytölle.

Jos käytät verkon jakelutoimintoa, esiin tulee [WSD-kohde], ei [Vaihda kohde].

4. Kohdekenttä

Määritelty kohde näkyy tässä. Voit määritellä vain yhden kohteen.

5. Vastaanottajalista

Kohdelista näkyy tässä.

Jos kaikki kohteet eivät mahdu näytölle, voit selata listaa painamalla [Ylänuolinäppäin] tai [Alanuolinäppäin].