Skannaus kansioon -näyttö

Skannaus kansioon -näyttö on oheisen kuvan mukainen.

Näytetyt toimintonimikkeet toimivat valintanäppäiminä. Voit valita tai määrittää toimintonimikkeen painamalla sitä. Kun valitset tai määrität nimikkeen näytöllä, se korostuu seuraavasti [Käyttöpaneelin näyttö]. Näppäimet, jotka eivät ole valittavissa, näyttävät seuraavalta [Käyttöpaneelin näyttö].

Esimerkki käyttöpaneelinäytöstä, esimerkki numeroidusta viitteestä

1. Kohdekenttä

Määritelty kohde avautuu. Jos useampi kuin yksi kohde on määritetty, paina [Ylänuolinäppäin] tai [Alanuolinäppäin] selataksesi kohteita.

2. Sähköposti / Kansio

Näppäimellä siirrytään Skannaus kansioon -näytöstä sähköpostinäyttöön ja takaisin.

Vaihda näyttöä myös kun lähetät tiedostoa yhtä aikaa sekä sähköpostitse että Skannaus kansioon -toiminnolla.

3. Skannaus kansioon -kuvake

Se osoittaa, että Skannaus kansioon -näyttö on parhaillaan näytössä.

4. [Käsinsyöttö]

Kun määrität kohteita, joita ei ole rekisteröity osoitekirjaan, paina tätä näppäintä ja syötä sitten kohdekansion osoite näyttöön tulevan näppäimistön avulla.

5. [Kohd. nro]

Paina näppäintä määrittääksesi vastaanottajan viisinumeroisen kohdenumeron.

6. Vastaanottajalista

Näyttöön tulee luettelo laitteeseen tallennetuista kohteista.

Jos kaikkia kohteita ei voida näyttää, paina [Ylänuolinäppäin] tai [Alanuolinäppäin], niin näyttö vaihtuu.

Ryhmäkohteet on merkitty symbolilla (Käyttöpaneelin näyttö.

7. [Teksti] [Aihe] [Turva] [Lähettäjän nimi] [V-o kuittaus]

Syötä viesti ja määritä aihe, sähköpostin turvallisuus (salaus ja allekirjoitus), lähettäjä ja vastaanottokuittauksen käyttö. Syöttämiäsi tietoja käytetään sähköpostin lähetyksessä, kun tiedostoja lähetetään samanaikaisesti sekä kansioon että sähköpostitse. Lisätietoja saadaksesi, katso "Skannaustiedostojen lähettäminen sähköpostitse".