Ohita otsikkokuva
KäyttöoppaatOhje
Käyttöoppaat
Tietoja laitteesta
Lue turvallisuusohjeet huolellisesti ennen kuin käytät laitetta. Ohjeessa esitellään myös seuraavat toiminnot: käyttöpaneelin käyttö, laitteen käytön valmistelu, tekstin kirjoittaminen, mukana tulleiden CD-ROM-levyjen asennus, sekä paperin, väriaineen, niittien ja muiden kulutustarvikkeiden lisääminen.
Vianmääritys
Sisältää ohjeita yleisten käyttöön liittyvien ongelmien ratkaisemiseen.
Kopiokoneen ja asiakirjapalvelimen käyttöohje
Ohjeessa kuvataan laitteen käyttöä kopiokoneena ja asiakirjapalvelimen toiminnot. Katso tästä ohjeesta myös kuinka alkuperäiset asiakirjat asetetaan.
Faksin käyttöohje
Selostaa faksin toimintoja ja käyttöä.
Tulostimen käyttöohje
Tässä ohjeessa kerrotaan tulostimen käytöstä ja toiminnoista.
Skannerin käyttöohje
Selittää skannerin käytön ja toiminnot.
Verkko- ja järjestelmäsasetukset-opas
Tässä käyttöohjeessa kerrotaan laitteen liittämisestä verkkoon, laitteen määrittämisestä ja käytöstä verkkoympäristössä ja mukana toimitetun ohjelmiston käyttämisestä. Lisäksi siinä kerrotaan, kuinka Käyttäjän työkalut -asetuksia muutetaan ja kuinka tietoja tallennetaan Osoitekirjaan.
PostScript3 Täydennysosa
PostScript 3 tukee seuraavia kieliä: englanti, saksa, ranska, italia, espanja, hollanti, ruotsi, norja ja tanska.