Sähköpostinäyttö

Sähköpostinäyttö on oheisen kuvan mukainen.

Näytöllä olevat painikkeet toimivat valintanäppäiminä. Voit valita tai määritää toiminnon painamalla näppäintä.

Kun valitset tai määrität toiminnon näytöltä, se korostuu seuraavalla tavalla [Käyttöpaneelin näyttö]. Painikkeet, joita ei voi valita näkyvät seuraavasti [Käyttöpaneelin näyttö].

Esimerkki käyttöpaneelinäytöstä, esimerkki numeroidusta viitteestä

1. Kohdekenttä

Määritelty kohde avautuu. Jos useampi kuin yksi kohde on määritetty, paina [Ylänuolinäppäin] tai [Alanuolinäppäin] selataksesi kohteita.

2. Sähköposti / Kansio

Näillä välilehdillä siirrytään sähköpostinäytöstä Skannaus kansioon -näyttöön ja takaisin.

Vaihda näyttöä myös kun lähetät samoja tiedostoja sekä sähköpostitse että Skannaus kansioon -toiminnolla.

3. Sähköpostikuvake

Osoittaa, että sähköpostinäyttö on parhaillaan näytössä.

4. [Käsinsyöttö]

Kun määrität kohteita, joita ei ole tallennettu osoitekirjaan, paina tätä näppäintä ja kirjoita sitten sähköpostiosoitteet näyttöön tulevan näppäimistön avulla.

5. [Kohd. nro]

Paina tätä näppäintä määrittääksesi kohteen viisinumeroisen kohdenumeron avulla.

6. Vastaanottajalista

Laitteelle tallennettu vastaanottajalista avautuu. Mikäli kaikkia kohteita ei voida näyttää, paina [Ylänuolinäppäin] tai [Alanuolinäppäin] siirtyäksesi näytöllä.

Ryhmäkohteet on merkitty symbolilla (Käyttöpaneelin näyttö).

Kohteet, jotka voivat vastaanottaa salattuja sähköpostiviestejä on merkitty (Käyttöpaneelin näyttö tai Käyttöpaneelin näyttö) -symbolilla.

7. [Teksti] [Aihe] [Turva] [Lähettäjän nimi] [V-o kuittaus]

Kirjoita viesti ja määritä aihe, turvallisuus (salaus ja allekirjoitus), lähettäjä sekä haluatko käyttää vastaanottovahvistusta.